Kilpailu

Osallistu kilpailuun ja hae mukaan Miklun ja Minnan puutarhakesään – voita ammattilaisen tekemä vihreä keidas tai GreenCare-tuotteita!

Viime kesänä puutarhasuunnittelija Minna Toivanen teki Mikael Gabrielin pihasta puutarhan ja tänä kesänä Miklu auttaa Minnaa laittamaan neljä pienempää puutarhakohdetta kuntoon – onko yksi niistä sinun?

Miklun ja Minnan puutarhakesä on neliosainen YouTube-sarja, jonka suomalainen puutarhatuotesarja GreenCare kuvaa kanavalleen toukokuussa 2018.

Sarjassa on mukana kolme julkisuuden henkilöä: viihteen monitoimimies Mikko Leppilampi, jonka takapihalle Miklu ja Minna tekevät vihreän olohuoneen. Huippumalli ja kokki Sara Chafak rakastaa marokkolaista keittiötä ja hänelle luodaan lempiruokiin sopiva yrttitarha! JVG:n rap-artisti Jaren uuden asunnon parveke on vielä harmaa, mutta Miklu ja Minna taikovat siitä kukoistavan pienen puutarhan.

Haluatko sinä Miklulta ja Minnalta puutarha-apua? Jos haluat hakea mukaan puutarhasarjaamme, kirjoita yhteystietosi alle ja laita mukaan kuva kunnostettavasta kohteesta. Arvomme myös GreenCare-tuotteita! Osallistu viimeistään 29.4.2018

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!