Takaisin tuotteisiin

GreenCare Levitin

Takaisin tuotteisiin

GreenCare Levitin

Helppokäyttöinen ja kestävä levitin nurmikon lannoitukseen ja nurmikonsiementen kylvöön. Made in USA.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko Toimitetaan valmiiksi koottuna, pakkauksessa oleva sanka nostetaan ylös ja ruuvataan kiinni.

GreenCare Levittimellä saat aina tasaisen kylvötuloksen. Levittimen avoimeen säiliöön kaadetaan esim kalkki tai lannoite tai siemenet ja kärry työnnetään suljettuna oikeaan paikkaan, jossa levitys säädetään oikeaksi GreenCare -pussin kyljessä annetun ohjeen mukaan. Levitintä työnnetään kevyesti edellä kuin kottikärryä eikä raskaita säkkejä tarvitse kantaa pitkin pihaa.
Levitin on erityisen hyödyllinen, kun halutaan hoitaa useiden satojen neliömetrien piha-alue nopeasti ja kätevästi. Pienellekin pihalle tuotteiden levitys käy Levittimellä tasaisesti ja käden käänteessä. Suurien pyörien ansiosta levitin on kevyt työntää nurmikolla. Levitin toimitetaan valmiiksi koottuna. Syksyllä 2018 levitin saatavisssa hyvin varustetuissa puutarhamyymälöissä, kuten K-Rauta Lanterna, Helsinki.

PakkauskokoToimitetaan valmiiksi koottuna, pakkauksessa oleva sanka nostetaan ylös ja ruuvataan kiinni.

Käyttö

Levittimen säiliöön mahtuu noin 20 kg lannoitetta tai rakeista kalkkia, joka on helppo levittää kevyesti työntämällä tasaisesti pihalle tai nurmikolle. Levittimen ansiosta tuotteita säästyy ja ne leviävät tasaisesti joka puolelle. Uusi ominaisuus on reunalevityksen säätö, jolla saa kalkin tai siement lentämään joko oikealle tai vasemmalle puolelle, jolloin tontin reunojen viimeistely on erittäin kätevää. Kalkki ja lannoitteeet sekä siemenet leviävät tasaisesti 2-3,5,metrin päähän, matka riippuu tuotteen raekoosta ja painosta.

Käyttöohjeet

GreenCare -tuotteita saat hyvin varustetuista puutarhatarvikkeita myyvistä liikkeistä Hae tuotetta verkosta (Google)