Takaisin tuotteisiin

Juhlanurmikko -nurmikonsiemenseos

Takaisin tuotteisiin

Juhlanurmikko -nurmikonsiemenseos

Juhlanurmikko on samettisen tiheä nurmikko korkealaatuisesta nurmikkosiemenseoksestaa.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko 1 kg, 3 kg, 10 kg

Korkealaatuinen puistonata sekä niittynurmikkalajikkeet takaavat erittäin tiheän nurmikon, joka kestää matalaa leikkaamista. Vähäisempi pituuskasvu kuin muissa GreenCare -seoksissa, joten myös leikkuutarve on pienempi.

Ominaisuudet

Ei sisällä raiheinää, joten itää hitaammin kuin tavalliset nurmikkosiemenseokset. Edellyttää kärsivällisyyttä perustettaessa ja hyvää hoitoa ja palkitsee samettisella lopputuloksella. Käyttöluokka Extra.

Pakkauskoko1 kg, 3 kg, 10 kg

Käyttö

Tasoita lannoitettu ja kalkittu kasvualusta ja tiivistä lopuksi jyräämällä niin, että kävellessä jää n. 1 cm syvyiset jäljet. Verkkojyrä sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Siementen kylvömäärä on 2,5-3,5 kg /100 m2 eli noin kourallinen/neliömetri. Jaa alueelle tarvittava siemenmäärä kahteen osaan. Kylvä ristiin, puolet siemenistä yhteen suuntaan ja puolet toiseen suuntaan. Sekoita siemenet pintakerrokseen ja jyrää kevyesti, jotta siemenet saavat hyvän kontaktin maahan. Pidä maan pinta kosteana siementen itämisen ajan, 1-3 viikkoa. Kastele hellävaraisesti ja usein.

Käyttökohteet

Nurmikon perustamiseen.

Riittoisuus

1 kg / 40m²

Säilytys

Säilytä nurmikkosiemenet kuivassa ja viileässä. Jos nurmikkosiemenet säilytetään kosteassa varastossa tai ne kastuvat, itävyys huononee. Oikein varastoituna nurmikkosiementen itävyys säilyy hyvänä vuosia. Säilytä linnuilta ja hiiriltä suojassa.

Puistonata Calliope tai vast.55 %, Niittynurmikka Coctail tai vast. 45 %.

GreenCare -tuotteita saat hyvin varustetuista puutarhatarvikkeita myyvistä liikkeistä