Kiertotalouden asialla!

Tervehdys,

 

kiertotalous on ajankohtainen sana. Kiertotalous on osa Greencare lannoiteperhettä ja liitetään Creencare Ympäristön Ystävä puutarhalannoitteeseen. Tämä lannoite on puutarhaharrastajalle kestävän kehityksen vaihtoehto koko puutarhan lannoittamiseen. Yhdellä 20 litran lannoitesäkillä lannoitat, jopa 20 marjapensasta tai 20 neliön nurmialan.

Mitä sitten kiertotalouslannoite tarkoittaa? Kiertotalous pyrkii hyödyntämään tuotteiden, materiaalien kierrätystä, niin että tuotannossa ja kulutuksessa syntyy mahdollisimman vähän hukkaa ja jätettä.

Ympäristön Ystävässä hyödynnetään mm. viljojen sivujakeet, sokerituotannon käyttämättömät osat ja kasviöljyjen tuotannossa ylijääneitä osia. Puhtaan valmistusprosessin tuloksena on vegaaninen lannoite, joka ei sisällä eläinperäistä materiaalia. Noin 80% kaikista lannoitteen raaka-aineista kierrätettyä.

Valitsemalla Ympäristön Ystävä lannoitteen kannatat kestävää vaihtoehtoa, vaihtoehtoa, joka ei sisällä eläinperäisiä aineksia ja pitää puutarhasi kukoistamassa 😊

Greencare Ympäristön Ystävä puutarhalannoite

Suosittelen testaamaan uudenlaista vaihtoehtoa – vähennä ympäristön haittavaikutuksia!

Bloggaavin terveisin,

Jussi

3 kommenttia

    1. Ne sopivat erittäin hyvin muovinkeräykseen. Sitä kautta muovista tehdään uusia pusseja, GreenCare- pakkauksiinkin käytetään paljon kierrätysmuovia ja lisäämme sen käyttöä sitä mukaa, kun kuluttajat keräävät sitä yhä enemmän.

  1. Kiitos hyvästä kysymyksestä. GreenCaren säkit ovat kierrätettäviä. Niissä on nuolikolmion sisällä numero 4, joka tarkoittaa, että säkki on tehty muovinkeräykseen soveltuvasta polyeteenistä.

Lähetä kommentti tai kysymys

Nimi ja sähköpostiosoite ovat pakollisia kenttiä