Berner Oy #kukkahaaste 2020 arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä ja kampanja-aika

Arvonnan järjestää Berner Oy, PL22, 00811 Helsinki. Lisätiedot kuluttajapalvelu@berner.fi. Kilpailuaika 27.3.-31.3.2020.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Arvontaan ei kuitenkaan voi osallistua Berner Oy:n henkilökunta.

Arvonnan palkinto ja osallistuminen

Arvomme arvontaan osallistuneiden kesken tiistaina 31.3.2020 100 kpl kukkatervehdystä (arvo 25€). Lähetämme arvonnassa voittaneen osallistujan puolesta kukkalähetyksen osallistujan antamien yhteystietojen mukaiseen toimitusosoitteeseen. Toimitus jätetään osoitteen etuoven tai asunnon oven ulkopuolelle.

Osallistuminen tapahtuu täyttämällä osallistujan nimi ja lahjaan saajan yhteystiedot kyselyn yhteystietolomakkeella. Yksi ihminen voi osallistua kilpailuun vain kerran henkilökohtaisilla yhteystiedoilla. Berner Oy:lla on oikeus jättää huomiotta osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti.

Berner Oy ei korvaa palkintoa, mikäli lahjan saajaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai osoitteen tai yhteystiedot ovat epäselvyyden vuoksi tulkinnanvaraisia. Berner Oy ei myöskään korvaa palkintoa, mikäli palkinto vahingoittuu tai katoaa. Osallistujaan, joka voittaa, ei oteta erikseen yhteyttä. Berner Oy on oikeus julkaista osallistujan nimi tällä sääntösivulla tai eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Tietojen kerääminen ja käyttö 

Arvonnassa voittaneille kukan vastaanottajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lähetyksen saajan tiedot hävitetään heti, kun voitto on toimitettu ja ne luovutetaan vain lähetyksen toimittajalle (Posti tai vastaava). Tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti eikä niitä käytetä mihinkään markkinointiin.

Osallistujilta kerätään seuraavat tiedot:

– Osallistujan nimi
– Lähetyksen saajan nimi ja osoite sekä puhelinnumero

Berner Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Haluan lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja varmistaaksemme sivuston toimivuuden.