GreenCare

GreenCare on kotimainen puutarhanhoitomerkki, jolla on pitkä historia lannoite- ja kasvualustatuotteissa. Klassikkotuotteemme Puutarhan Kesä ja Puutarhan Kevät ovat olleet jo vuosikymmeniä markkinoilla. Tunnemme suomalaiset puutarhat ja puutarhurit ja innovoimme käytännönläheiset tuotteemme juuri Suomen maaperään sopiviksi. Haluamme olla maanläheinen asiantuntija, joka ymmärtää puutarhanhoidon kokonaisuuden ja kannustaa ja tukee niin uusia kuin kokeneita puutarhureita kasvumatkasta nauttimiseen. Autamme, inspiroimme, rohkaisemme ja opetamme. Emme ylhäältä alaspäin, vaan tasavertaisina. Kuljemme rinnalla puutarhamatkalla, jakamassa tietämystämme ja kokemustamme tolkullisella otteella ja rohkaisemme tiukoissakin paikoissa.

90 % GreenCaren tuotteistamme valmistetaan Suomessa Saarijärvellä, josta tunnuksena pakkauksissamme on avainlippumerkki. Muutamat lannoitetuotteet valmistetaan Keski-Euroopassa (ks. pakkausmerkinnät), koska Suomessa ei ole näiden tuotteiden valmistusta. Kehitämme jatkuvasti tuotteita ja valmistustekniikkaa yhteistyössä suomalaisten valmistajien kanssa, jotta pystyisimme valmistamaan kaikki tuotteemme Suomessa.

GreenCare on Berner Oy:n omistama tuotemerkki. Berner on vuonna 1883 perustettu suomalainen kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Työntekoa Bernerillä ohjaa aina pyrkimys luottamukselliseen, osapuolten toimintaa kauaskantoisesti kehittävään kumppanuuteen. Tätä päämäärää toteutamme kaikissa sidosryhmäsuhteissamme sekä kotimaassa että ulkomailla.