Vastuullisuus

GreenCare valmistaa kotimaisia tuotteita vastuullisista raaka-aineista. GreenCare on lähes kasviperäinen raaka-ainevalinnoissa, tavoitteena on olla täysin kasviperäinen brändi seuraavien vuosien aikana.

GreenCare on vastuullinen ja kotimainen

GreenCare on siirtynyt askeleen eteenpäin vastuullisuudessa, olemme lisänneet kierrätysraaka-aineiden hyödyntämistä ja lisänneet reippaasti kierrätysmuovin käyttöä tuotteiden valmistuksessa.

Ympäristön ystävä -ravinne varastoi hiiltä takaisin maaperään

GreenCare Ympäristön Ystävä -lannoite hyödyntää valmistuksessa elintarvikealan sivuvirtoja ja on täysin kasvisperäinen lannoitevaihtoehto. Lannoite kierrättää sivuvirrat takaisin maaperään ja sitoo hiiltä maahan.

Säästä raaka-aineita – kierrätä muovia

Vähensimme vuoden 2019 aikana noin 35 000 kiloa neitseellisen muovin määrää tuotepakkauksissa.

Grobiootit eli hyötymikrobit kasvien apuna

GreenCare toi noin viisi vuotta sitten ensimmäisenä markkinoille hyötymikrobeja sisältävän Grobiootti-tuotteen. Nyt valikoimissa on kokonainen sarja eri käyttötarkoituksiin ja eri kokoisissa pakkauksissa.

GreenCare Grobiootti -tuotteilla saa tutkitusti* jopa 25 prosenttia paremman sadon, sillä kasvien kasvu voimistuu grobioottihyötymikrobien avulla. (*Agricultural Research Organisation Peracto, 2013)