Vastuullisuus

GreenCare valmistaa kotimaisia tuotteita vastuullisista raaka-aineista. GreenCare on lähes kasviperäinen raaka-ainevalinnoissa, tavoitteena on olla täysin kasviperäinen brändi seuraavien vuosien aikana.

GreenCare on vastuullinen ja kotimainen

GreenCare on siirtynyt askeleen eteenpäin vastuullisuudessa, olemme lisänneet kierrätysraaka-aineiden hyödyntämistä ja lisänneet reippaasti kierrätysmuovin käyttöä tuotteiden valmistuksessa.

Ympäristön ystävä -ravinne varastoi hiiltä takaisin maaperään

GreenCare Ympäristön Ystävä -lannoite hyödyntää valmistuksessa elintarvikealan sivuvirtoja ja on täysin kasvisperäinen lannoitevaihtoehto. Lannoite kierrättää sivuvirrat takaisin maaperään ja sitoo hiiltä maahan.

Säästä raaka-aineita – kierrätä muovia

Vähensimme vuoden 2019 aikana noin 35 000 kiloa neitseellisen muovin määrää tuotepakkauksissa pakkaustekniikan kehittäsellä ja kierrätysmuovin käyttämisellä uusissa pakkauksissamme. Tutkimme pakkaustekniikan kehittymistä koko ajan ja lisäämme erityisesti kuluttajien kierrättämän muovin määrää ja ekologista painatustekniikkaa uusissa pakkauksissamme. Lue lisää muovin kierrättämisestä GreenCare pakkauksissa.

Grobiootit eli hyötymikrobit kasvien apuna

GreenCare toi noin viisi vuotta sitten ensimmäisenä markkinoille hyötymikrobeja sisältävän Grobiootti-tuotteen. Nyt valikoimissa on kokonainen sarja eri käyttötarkoituksiin ja eri kokoisissa pakkauksissa.

GreenCare Grobiootti -tuotteilla saa tutkitusti* jopa 25 prosenttia paremman sadon, sillä kasvien kasvu voimistuu grobioottihyötymikrobien avulla. (*Agricultural Research Organisation Peracto, 2013)