Tyytyväisyystakuu: Rahat takaisin, jollet ole tyytyväinen GreenCare-nurmikkotuotteisiin

Nurmikon perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Saat kaikille GreenCare -nurmikkotuotteille kolmen (3) kuukauden tyytyväisyystakuun.

Nurmikon perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Saat kaikille GreenCare -nurmikkotuotteille kolmen (3) kuukauden tyytyväisyystakuun.

GreenCare tyytyväisyystakuu on Nurmikkotakuu!

GreenCarella on kattava valikoima nurmikkotuotteita kestävän ja kauniin nurmikon perustamiseen tai kotinurmikon kunnostamiseen – kyllä, vanhan nurmikon saa tuuheaksi kotikonstein. Erityisesti keväällä nurmikon kylväminen edellyttää runsasta kastelua.

Hae myymälästä tarvitsemasi GreenCare nurmikonhoitotuotteet ja toteuta esimerkiksi unelmiesi pelinurmikko tai tee pieni luontoteko : kylvä Pörriäisen kukkaseosta kasvattamaan kukkiva nurmikko, josta hyönteiset saavat ravintoa vuosien ajan.

Uskomme GreenCare nurmikkotuotteisiin niin paljon, että annamme niille tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuu on GreenCare Nurmikkotakuu.

Tyytyväisyystakuu eli GreenCare nurmikkotakuu!
GreenCaren nurmikon tyytyväisyystakuu on voimassa 3 kk tuotteitten ostosta.

GreenCare tyytyväisyystakuulomake

GreenCare Tyytyväisyystakuun ehdot ja säännöt

Tyytyväisyystakuuta voivat käyttää eli rahojen palautusvaatimuksen voivat esittää 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat kuluttaja-asiakkaat.

Tyytyväisyystakuuvaatimus tulee esittää 3 kk:n kuluessa tuotteen ostopäivästä.

Yksittäinen kuluttaja voi saada korvauksen vain kerran/tuote.

Vain huolella tehdyt tyytyväisyystakuuvaatimukset käsitellään.

Rahojen palautus edellyttää kuvan ostokuitista. Hakijalle maksettava rahasumma on sama kuin tuotteen ostokuitissa oleva summa. Hakija vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Rahojen palautus tapahtuu hakijan antamalle tilille 30 päivän kuluessa reklamaation käsittelystä.

Tyytyväisyystakuukampanja on voimassa toistaiseksi.

kuluttajapalvelu@berner.fi