GreenCare -kesäkilpailun 12.7.-30.8.2019 säännöt

Osallistu GreenCare arvontaan ja voita vihersuunnittelu pihalle tai parvekkeelle!

Voit osallistua kilpailuun joko GreenCare Suomi Facebook-sivuilla tai Instagramissa lähettämällä meille kuvan tai tekstin puutarha/parvekeunelmastasi.

Arvonta suoritetaan 2.9.2019 ja vihersuunnittelu toteutetaan myöhemmin syksyllä.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

 1. Järjestäjä
  Berner Oy, PL 22, 00811 HELSINKI
 2. Osallistumiskelpoisuus
  Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevat henkilöt, eikä Berner Oy:n henkilökunta.
 3. Kilpailuaika
  Kilpailu alkaa 12.7.2019 ja päättyy 30.8.2019. Arvonta suoritetaan 2.9.2019. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä Facebook tai Instagram-tilien kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, suoritamme uuden arvonnan. Berner Oy ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Osallistumalla voittaja sallii nimensä julkaisun kilpailun yhteydessä sosiaalisessa mediassa ja/tai verkkosivulla. Yhteystietoja ei käytetä muuhun markkinointiin.
 4. Kilpailuun osallistuminen:

Osallistut arvontaan lähettämällä kuvan tai tekstin unelmiesi puutarhasta tai parvekkeesta. Kuva tai teksti lähetetään joko GreenCare Suomi Instagram sivuille tai Facebookiin @greencare käyttämällä tunnisteita #pihastapuutarha #ympäristönystävä

Kilpailuaika on 12.7.-30.8.2019. Arvomme voittajan 2.9.2019.

Berner Oy:lla on oikeus jättää huomiotta osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti.

 1. Kilpailu on vastikkeeton
  Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.
 2. Palkinto

Palkintoon sisältyy Minna Toivasen tekemä vihersuunnitelma pihasta tai parvekkeesta. Mikäli arvonnan voittaa piha, palkinto toteutetaan seuraavasti: pihalle tehdään luonnossuunnitelma, jossa määritellään alueet, joista näkyy kasvillisuusalueet, nurmikkopinnat ja kivetykset. Kasvillisuusalueille tehdään valmis istutuskartta, jossa näkyy kasvisymbolit ja pihalle määritellyt lajit. Mikäli arvonnan parvekekohde, palkinto toteutetaan seuraavasti: parvekkeelle määritellään astiat istutuksille (ruukut sekä laatikot) sekä kasvit. Mukaan tulee myös ohjeet minkälaista multaa ja lannoitetta tulee käyttää.

Arvonnan voittajalle toimitetaan lisäksi GreenCaren silloisessa valikoimassa olevia puutarhatuotteita piha/parvekeunelmansa toteutukseen. Palkinnon arvo on kokonaisuudessaan n. 600-1000 euroa.

Palkinto ei sisällä tarvikkeita, kuten kasveja, ruukkuja tai istutusalustoja, eikä itse vihersuunnitelman toteutusta pihalla tai parvekkeella. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Palkintoja arvotaan 1 kappale.

 1. Järjestäjän vastuu
  Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.
 2. Arpajaisvero
  Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
 3. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.
  Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muuttamiseen tarvittaessa.
 4. Tietojen kerääminen ja käyttö
  Tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Berner Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Haluan lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä (Linkki https://www.berner.fi/berner-oy/rekisteriseloste/)

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja varmistaaksemme sivuston toimivuuden.