GreenCare on ollut mukana kasvattamassa Olympiastadionin nurmea

Suuren remontin nähneen Olympiastadionin keskellä on nurmikenttä, jolla pelataan tulevaisuudessa maailmanluokan pelit, kilpaillaan yleisurheilukisat, nautitaan suurkonserteista ja viihdytään ainutlaatuisessa tunnelmassa.

Berner Oy:n ammattilaisten ja kuluttajien puutarhabrändi GreenCare on Olympiastadionin yhteistyökumppanina ollut mukana kasvattamassa stadionin uutta nurmea. GreenCare on toiminut pitkään ammattinurmikoiden puolella ja on vahva toimija alallaan. ”Berner haluaa olla aktiivinen ja vastuullinen osa yhteiskuntaa ja tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Olympiastadion ja sen toiminta ovat olleet merkittävä osa suomalaista yhteiskuntaa jo vuosikymmeniä. Nyt yrityksellämme on kunnia olla mukana myös Olympiastadionin uudella aikakaudella mahdollistamassa elämyksiä suomalaisille sekä kansainvälisille vierailijoille”, toteaa Berner Oy:n toimitusjohtaja Antti Korpiniemi

Stadionin nurmi on yksi Suomen parhaista, ellei maailman paras. Se on vedenläpäisykyvyltään ainutlaatuinen ja nurmen kestävyys on huippuluokkaa. Tositoimiin nurmi pääsee heti elokuussa, kun naisten pääsarjan Kansallisen Liigan jalkapallo-ottelu avaa tapahtumatoiminnan. Ottelun joukkueiden pelaajat ylistivät YLE:n haastattelussa luonnon nurmea samettisen pehmeäksi ja äärimmäisen tiheäksi, joka tekee pallon hallinnasta helpompaa.

Nurmen matka stadionille on pitkä; sitä on kasvatettu jo vuodesta 2017 ja se on juurtunut paikoilleen stadionilla vuoden ajan. Teemme tiivistä yhteistyötä nurmen hoidosta vastaavan kenttämestarin, ”nurmikuiskaajan” Jani Kurvisen kanssa nurmen ensiluokkaisen kunnon varmistamiseksi.  

Katso myös muut Stadionin nurmesta kirjoitetut GreenCare -verkkoartikkelit

Berner Oy
Satu Laakso
markkinointijohtaja
satu.laakso(a)berner.fi, puh: 040-8283 684