Osallistu GreenCare -kesäkilpailuun! Voittona piha- tai parvekesuunnitelma!

GREENCARE on Kouvolan Asuntomessujen pääyhteistyökumppani 2019

Asuntomessut järjestetään vuonna 2019 ainutlaatuisessa Kouvolan Pioneeripuistossa. Kyseessä on uniikki kohde vanhan kasarmialueen keskellä, Kymijoen maisemissa. Rakentamisen uusia ideoita esittelevät alueelle rakennettavat modernit pientalot, rivitalot, ja paritalot. Kohteissa on myös runsaasti korjausrakennuskohteita ja uudenlainen senioriasumisen kortteli.

GreenCare -Suomalaisen puutarhan asiantuntija vastaa paritalojen 16 & 17 pihojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Pihasuunnitelmat on tehnyt puutarhuri Minna Toivanen.

GreenCare on mukana lisäksi Harrastusviikolla 16.7. Tanja Suonio, Maisemasuunnittelija ja ympäristöbiologi, kertoo Asuntomessujen esiintymislavalla 16.7. puutarhanhoidosta ja GreenCare -tuotteista .

OSALLISTU NYT HUIKEAAN GREENCARE -KESÄKILPAILUUN!

Voita unelmiesi vihersuunnitelma pihalle tai parvekkeelle!

Minkälainen on unelmiesi puutarha tai parveke? Kerro meille unelmasi sanoin tai kuvin ja voit voittaa Minna Toivasen tekemän vihersuunnitelman pihalle tai parvekkeelle. Osallistu kilpailuun Facebookissa tai Instagramissa.

Osallistut arvontaan lähettämällä kuvan tai tekstin unelmiesi puutarhasta tai parvekkeesta. Kuva tai teksti lähetetään joko GreenCare Suomi Instagram sivuille tai Facebookiin @greencare_suomi (linkit mukaan). Käytä tunnisteita #pihastapuutarha #ympäristönystävä

Kilpailuaika on 12.7.-30.8.2019.

Palkintoon sisältyy Minna Toivasen tekemä vihersuunnitelma pihasta tai parvekkeesta. Mikäli arvonnan voittaa piha, palkinto toteutetaan seuraavasti: pihalle tehdään luonnossuunnitelma, jossa määritellään alueet, joista näkyy kasvillisuusalueet, nurmikkopinnat ja kivetykset. Kasvillisuusalueille tehdään valmis istutuskartta, jossa näkyy kasvisymbolit ja pihalle määritellyt lajit.

Mikäli arvonnan voittaa parvekekohde, palkinto toteutetaan seuraavasti: parvekkeelle määritellään astiat istutuksille (ruukut sekä laatikot) sekä kasvit. Mukaan tulee myös ohjeet minkälaista multaa ja lannoitetta tulee käyttää.

Arvonnan voittajalle toimitetaan lisäksi GreenCaren puutarhatuotteita (kasvualusta, lannoitteet) piha/parvekeunelmansa toteutukseen. Kasvit tai niiden ruukut eivät kuulu voittoon. Palkinnon arvo on kokonaisuudessaan n. 600-1000 euroa.

Lue GreenCare kesäkilpailun säännöt täältä.