Puutarhan kasvit kukoistamaan!

Tervehdys!

Kevät etenee kovaa vauhtia tulppaanit nousevat maasta ja pihanurmi päivä päivältä vihertää ja kasvaa paremmin. Pihalla on luonto herännyt, on aika huolehtia, että pihan kukkapenkit ja istutukset ovat loistossaan kesällä. Tällä hetkellä mennään myös ensimmäisiä kertoja vapaa-ajan asunnoille ja myös siellä tulee huolehtia kukkapenkeistä, nurmesta ja piha-alueesta.

Leikattavia pensaita, puita ja kukkapenkkejä riittää pihamaalla, ja leikkauksen yhteydessä on hyvä varmistaa kasvien lannoittaminen. Hyvä yleislannoite on koko kesän ajelle GreenCare Puutarhan kevät, jonka rakeet sirotellaan kasvin oksiston peittämälle alueelle. Lähellä oleva sadejakso tai kastelu levittämisen jälkeen nopeuttaa ravinteiden vapautumista juuriston. Itse lisäsin puutarhan kevättä perenna -ja marjapenkkeihin sekä hedelmäpuille. GreenCare Puutarhan Kevät ei ole nimensä mukaisesti pelkkä kevätlannoite vaan sitä voidaan käyttää pitkin kesäkautta heinäkuun loppuun asti, syksyisin suosittelen käyttämään syyslannoitteita, että varmistetaan oikeanlainen kasvien talvehtiminen.

Puutarhan kevätlannoite on myös mahdollinen lannoite pihanurmelle, mutta ensisijaisesti suositaan käyttämään nurmikkolannoitetta, koska se on kehitetty varmistamaan oikeanlaisen nurmen kasvun ja varmistaa syvän vihreän värin nurmelle.

GreenCare Puutahan kevät annosteluohje

Nyt on aika lähteä puutarhakaupoille

Aamupalan yhteydessä katselin päivän mainoksia netistä ja sanomalehdestä, viikonloppuina on tarjolla paljon erilaisia kampanjapäiviä ja hyviä tarjouksia piha -ja puutarhamyymälöissä. Nyt kannattaa hypätä ajoneuvoon ja suunnata puutarhaostoksille.

Viikonlopputerveisin,
Jussi