Tiedotteet

Lannoita puutarha syys- ja talvikuntoon

Syyslannoite annetaan kasveille, kun lehdet ovat vielä vihreitä. Tällöin kasvi pystyy hyödyntämään lannoitteen sisältämät ravinteet ennen kylmän tuloa. Puutarhan SYKSY ™ sirotellaan kasveille elo-syyskuussa.

12.09.2018

GreenCare Grobiootti™‐tuotteilla 25% parempi sato

Grobiootti‐hyötymikrobit ovat peräisin luonnosta. Jokaiselle tuotteelle on valittu juuri siihen parhaiten sopivat mikrobit, koska puut ja pensaat tarvitsevat erilaista tukea ja suojaa kun pienet taimet. Siksi Grobiootti‐tuotteilla voi saada jopa 25 % suuremman sadon*.

11.04.2018

Nurmikon vuosi: elo-syyskuu

Hyvin lannoitetun nurmikon tunnistat elokuussa tasaisesta kasvusta ja väristä, joka on selkeästi nurmikonvihreä. Jos siirryt syysannokseen eli puolitat lannoitteen määrän liian aikaisin, väri alkaa haalistua melko nopeasti. Lisää silloin Nurmikon Kevät & Kesä Plussan määrää.

17.08.2017

Berner tuo uudenlaisen kierrätyslannoitteen kotipuutarhaan

Berner lanseeraa luonnonvaroja säästävän GreenCare Ympäristön Ystävä -puutarhalannoitteen yhteistyössä Baltic Sea Action Groupin ja S-ryhmän kanssa. Samalla Berner Oy sitoutuu tukemaan BSAG:n toimintaa ja selvittämään uusia ravinteiden kierrätysmahdollisuuksia kestävän kehityksen puolesta.

16.02.2017

Luonnonmukainen GroBiootti-kasvualusta vahvistaa juuristoa

Ensi kesän herkullisimman vihannes-, juures- tai yrttisadon kasvattaminen on nyt helppoa! Kotimaiset GreenCare GroBiootti™ -hyötymikrobeja sisältävät kasvualustatuotteet nopeuttavat juuriston kasvua ja auttavat kasveja selviytymään haastavissakin olosuhteissa. Kevään uutuus, GreenCare GroBiootti™ Kasvupussi sopii pieneenkin tilaan.

20.01.2016