Takaisin tuotteisiin

GreenCare Biostimulantti Merileväjauhe sisä- ja ulkokasveille Luomu

Takaisin tuotteisiin

GreenCare Biostimulantti Merileväjauhe sisä- ja ulkokasveille Luomu

GreenCare Biostimulantti Merileväjauhe kasveille on luomutuote ja luonnon oma kasvunvahvistaja, joka lisää kasvien vastustuskykyä.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

0,5L, 2,5L

Biostimulantti Merileväjauhetta käytetään yhdessä valitsemasi lannoitteiden kanssa. Merileväjauhe edistää ravinteiden hyödyntämistä. Jauhe sekoitetaan kasvualustaan ja se sopii kaikille kasveille. Ei sisällä vinassia. Merileväjauhe Biostimulantti on puhtaissa, kylmissä Norjan vesissä kasvanutta merilevää. Se on kuivattu ja jauhettu ja sopii erinomaisesti kasvien hoitoon,

Ominaisuudet

GreenCaren Biostimulantti Merileväjauhe lisää sekä sisä- että ulkokasvien kykyä kestää stressitekijöitä, kuten kuivuutta, märkyyttä, kylmää tai kuumaa säätä
Merilevä on luomutuote ja sisältää kasvin elinvoimaa lisääviä luontaisia kasvihormoneja ja humushappoja. Merileväjauheen käyttäminen parantaa kasvualustan rakennetta ja lisää pieneliöstön elinvoimaa. Merilevän alkuperämaa Norja.

Pakkauskoko

0,5L, 2,5L

Käyttö

Sekoita kasvualustaan taimien istutuskuoppaan tai esim. kasvimaalla koko istutus- tai kylvöalueelle. Lisää vuosittaiin keväällä. Hyväksytty luonnonmuokaiseen tuotantoon. Annostelu: taimi/kesäkukka 1-2 tl, kasvimaalle ja kasvihuoneeseen 2-4 dl/m², puille ja pensaille 2-4 dl/kasvi

Käyttökohteet

Sisä- ja ulkokasveille, myös ruokakasveille. Vastuullisesti kerättyä merilevää kasvien kasvun edistämiseen. Sisältää kasvin elinvoimaa lisääviä luontaisia kasvihormoneja, humushappoja ja vitamiineja, jotka parantavat kasvin hyvinvointia, nopeuttavat lehtien ja juurten kasvua ja lisäävät kukintaa. Merilevä parantaa kasvualustan rakennetta ja lisää pieneliöstön elinvoimaa luonnonmukaisesti. Lisää kasvin kykyä kestää kuivuutta, märkyyttä, kylmää tai kuumaa säätä.

Riittoisuus

Biostimulantti Merileväjauhe on hyvin riittoisaa. Riittoisuus 1rkl/ taimi

Säilytys

Säilyy useita vuosia kuivassa säilytettynä.

Biostimulantti Merileväjauhe ei korvaa varsinaista lannoitusta. Käytä lisäksi perinteistä lannoitetta. Merileväjauhe edistää ravinteiden käyttöä. Jauhe sekoitetaan kasvualustaan ja se sopii kaikille kasveille.

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)