Takaisin tuotteisiin

GreenCare Biostimulantti Merileväsumute kasveille Luomu

Takaisin tuotteisiin

GreenCare Biostimulantti Merileväsumute kasveille Luomu

Luonnon oma kasvunvahvistaja, lisää nopeasti kasvien vastustuskykyä ja edistää viherkasvien hyvinvointia erityisesti pimeänä talvikautena.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

350 ml

Käyttövalmis luonnonmukainen merileväsumute spraypullossa. Lisää kasvien kykyä kestää ääriolosuhteita: kuivuutta, märkyyttä, kylmää tai kuumaa säätä ja talvikauden pimeyttä. Valmistettu puhtaista norjalaisista merilevistä. Sisältää kasvin elinvoimaa lisääviä luontaisia kasvihormoneja ja humushappoja. Ei korvaa varsinaista lannoitusta, vaan edistää ravinteiden käyttöä. Parantaa kasvualustan rakennetta ja lisää pieneliöstön elinvoimaa. Merileväsumute pelastaa kasvin kesän paahteessa ja pimeään aikaan syksyllä ja talvella. Se on oiva apu myös kesällä esim. kasvihuoneessa käytettynä.

Ominaisuudet

– Hajuton
– Norjalaista vastuullisesti kerättyä merilevää
– Suojelee kasveja kuumissa oloissa tai vahvistaa niitä kestämään talvella vähentynyttä valoa.
– Hyvä vaikutus näkyy jopa 4 tunnissa
– Käytetään yhdessä lannoitteen kanssa keväällä ja kesällä eli kasvukauden aikana

Pakkauskoko

350 ml

Tuoteturvallisuus

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Ei saa jäätyä. Säilyy huoneenlämmössä, avattuna n. 1 vuoden. Pullo on valmistettu 100% kierrätysmuovista, jonka voi kierrättää uudelleen. Lajittele tyhjä pullo ja korkki erikseen muovinkeräykseen.

Käyttö

Käyttövalmis merilevästä valmistettu hoitoaine sumutetaan sisäkasvien lehdille 1 kerran viikossa, aamuisin tai iltaisin.
Arat pinnat voi suojata tarvittaessa sumutuksen ajaksi. Merileväsumute pelastaa viherkasvin kesän paahteessa ja pimeään aikaan syksyllä ja talvella.

Käyttökohteet

Biostimulantti Merileväsumute sopii yhtä hyvin sisäkasveille kuin kasvihuoneen, parvekkeen ja puutarhan kasveillekin.

Merileväuute. Raaka-aineet: Vesi, merileväuute. Kuiva-ainepitoisuus: 1%. Sisältää lisäksi betaiinia, luonnollisia kasvuhormoneja ja lisäaineita.

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)