Takaisin tuotteisiin

Koristekivi Teräksenharmaa korostaa kasveja

Takaisin tuotteisiin

Koristekivi Teräksenharmaa korostaa kasveja

Luonnonkauniit, tumman harmaat, suomalaiset koristekivet lisäävät puutarhan viimeisteltyä tunnelmaa ja korostavat kasvien värejä ja muotoja.

Suodatuskankaan kanssa kivitarve on pienempi, suositeltu paksuus 3-5cm kerros.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

Sopii hyvin myös puutarhan ja parvekkeen ruukkuistutuksiin ja huonekasviruukkujen tyylikkääseen viimeistelyyn. Kivet ovat kuivana tummanharmaita ja märkinä mustia.

Ominaisuudet

Märkänä kivet ovat mustia. Palakoko 5-12mm

Käyttö

Koristekivien alla on hyvä käyttää suodatinkangasta estämään maaperän kautta leviävien rikkakasvien kasvua ja kivien sekoittumista maahan. Kun kangas on levitetty, leikkaa istutusaukot ja istuta kasvit. Viimeistele istutus GreenCare Koristekivillä.

Käyttökohteet

Tumma, kotimainen diabaasikivi helpottaa puutarhanhoitoa ehkäisemällä rikkakasvien kasvua ja kosteuden haihtumista maasta. Suosittelemme suodatinkankaan laittamista kivikerroksen alle, jotta kivet eivät sekoitu maa-ainekseen.
Käytä istutusten alustoilla, pihakäytävillä tai kivetysten, rakennusten vierustojen ja vesiaiheiden viimeistelyyn. Sopii myös ruukkuistutuksiin. Lisää tarvittaessa muutaman vuoden välein.

Riittoisuus

25kg/1m²

Tyyppinimi Katemateriaali
Raaka-aine Diabaasi 100%
Palakoko 5-12mm

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)