Takaisin tuotteisiin

Mullaton Savirouhe sisäkukille

Takaisin tuotteisiin

Mullaton Savirouhe sisäkukille

GreenCare Savirouhe on uusi, mullaton kasvualusta huonekasveille ja puutarhaan. Savirouheen avulla kastelukerrat vähenevät ja kasvit voivat entistä paremmin. Moler savi on ikuinen.

GreenCare Savirouhe imee nopeasti veden sekä ravinteet ja luovuttaa niitä kasville tarpeen mukaan. Savirouhe tekee kasvualustasta ilmavamman ja luo ihanteelliset kasvuolosuhteet rehevään kasvuun.
Savirouhe on ikuista: Se ei vanhene, tiivisty eikä menetä vedenimemiskykyään. Se on erinomainen kasvualusta sellaisenaan tai erilaisina yhdistelminä esim. kevytsoramurskeen kanssa. Savirouhetta voi myös sekoittaa kukkamultaan, se pidentää perinteisen kukkamullan käyttöikää.

Lannoita GreenCare Puutarhan Kesällä tai Luonnonmukaisella Kasviravinteella Huonelasveille – keväästä syksyyn. Sumuta talvella Merileväsumutteella.

Ominaisuudet

Sopii hyvin myös pistokkaiden juurruttamiseen!

Pakkauskoko

5 L paperipussi ja 10 L paperipussi

Käyttö

Käytitpä Savirouhetta sellaisenaan tai sekoituksissa, muista oikea kastelu. Huuhtele Savirouhe ennen käyttöä, jotta saven luontainen pöly poistuu.
Savirouhe ei sisällä ravinteita: jokaisen kastelun yhteydessä kannattaa antaa GreenCare Puutarhan Kesä -lannoitetta (1 tl/10 l vettä).
On monta tapaa hyödyntää Savirouheen loistavat ominaisuudet.

1. Valitse hieman (2 cm) edellistä ruukkua suurempi istutusruukku. Suosittelemme pohjareiällisen ruukun käyttöä. Jos käytät lisäksi suojaruukkua, valitse reilusti istutusruukkua suurempi suojaruukku ilmavuuden vuoksi.
2. Mikäli ruukun pohjareiät ovat suuret, peitä ne osittain esim. teipillä. Näin ylimääräinen vesi pääsee poistumaan, mutta Savirouhe pysyy ruukussa.
3. Poista kasvin juuripaakusta irtonainen vanha multa.
4. Laita ruukun pohjalle Savirouhetta noin 1/3 ruukusta. Aseta kasvi rouheen päälle. Täytä ruukku pelkällä Savirouheella tai seoksella: multa 70 % + Savirouhe 30 %.
5. Kastele kasvia heti istutuksen jälkeen varoen. Kasvi kestää helpommin kuivuutta, kuin liikaa kosteutta.
6. Tarkkaile alussa kosteutta esim. puisen tikun avulla. Savirouhetta käyttämällä voit harventaa kasteluvälejä ja antaa vettä kerralla enemmän. Muista kuitenkin pitää riittävä kastelutauko.

Käyttökohteet

Huonekasvit ja kasvihuoneen kasvit

Tyyppinimi: Maan rakennetta parantava kivennäisaine
Raaka-aineet: Imukykyinen moler savi
Raekoko: 3–6 mm

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)