Takaisin tuotteisiin

Kotimainen Biohiili kestomulta sisäkasveille Luomu

Takaisin tuotteisiin

Kotimainen Biohiili kestomulta sisäkasveille Luomu

Kotimaista biohiiltä ja merileväjauhetta sisältävä luonnonmukainen multa kodin kasveille. Aito kotimainen biohiili pitää sisäkasvien kasvualustan samaan aikaan ihanteellisen ilmavana ja tasaisen kosteana. Merileväjauhe nopeuttaa juurtumista.

Biohiili varastoi vettä ja ravinteita kasvin tarpeisiin. Se parantaa juurten kasvua ja siksi myös kasvit kasvavat paremmin.
Merilevä on luonnollinen kasvunvahvistaja joka lisää kasvien vastustuskykyä ja elinvoimaa.
Luonnonmukainen erikoismulta kaikille kodin kasveille. Käytä sellaisenaan kaikille viherkasveille, parvekekasveille ja ruukkukasveille. Vaihda kasvien kasvualusta keväällä Kestomultaan. GreenCare Merileväjauheen lisääminen mullanvaihdon yhteydessä nopeuttaa juurtumista.

Ominaisuudet

Biohiili säilyttää rakenteensa ikuisesti ja sitoo samalla hiilen kasvualustaan. Se pitää kasvualustan ilmavan rakenteen pitkään ja edistää juurten hyvinvoinnille ja kasvin kasvulle tärkeän hapen saatavuutta. Biohiili tarjoaa myös sopivat olosuhteet kasvualustan hyvää tekevälle pieneliöstölle.

Merilevä hoitaa ja vahvistaa kasveja luonnollisen hellästi. Käyttämämme merilevä (Ascophyllum nodosum) sisältää luontaisia ravinteita, kasvihormoneita ja humushappoja, jotka edistävät kasvua ja nostavat vastustuskykyä sietää erilaisia stressitiloja vastaan, kuten esimerkiksi kuivuus tai muuten huonot kasvuolosuhteet.

Pakkauskoko

8L

Käyttö

1. Kastele kasvi päivää ennen mullanvaihtoa, jolloin kasvi irtoaa helpommin ruukusta ja paakku pysyy koossa.
3. Ruukun pohjalle voi laittaa kerroksen Ruukkusoraa salaojitukseksi, jotta juuret eivät makaa koskaan vedessä.ksi (ei altakasteluruukkuun).
4. Rapsuta kasvin multapaakusta pois helposti irtoavaa vanhaa multaa. Käsittele kasvia varoen ja vältä rikkomasta juuria.
5. Aseta kasvi ruukkuun ja ympäröi multapaakku Kestomullalla. Lisää multaa vähän myös paakun päälle.
6. Lopuksi tiivistä multa kevyesti ja kastele.
Vältä jättämästä suuria ilmataskuja, joiden läpi kosteus ei siirry, Juurten on helppo kasvaa, jos multa on sopivan tasaisesti paakun ympärillä, ei kuitenkaan liian tiukasti.

Kestomulta sisältää runsaasti luonnonmukaisia ravinteita. Aloita lannoitus noin kuukausi mullanvaihdosta. Lannoitukseen sopii parhaiten luonnonmukainen GreenCare Kasviravinneliuos. Talvella suihkuta kasveja viikoittain GreenCare Merileväsumutteella. Se vahvistaa kasveja ja auttaa niitä selviämään pimeästä kaudesta.

Käyttökohteet

Käytä sellaisenaan kaikille
• viherkasveille
• parvekekasveille
• ruukkukasveille
• altakasteluruukkuun

Tyyppinimi Pakattu kukkamulta
Raaka-aineet: Erilaiset turvelaadut, luonnonkompostiseos (kananlanta, puunkuori, FIC020-04651/2006NA), biohiili, merilevä, hiekka
Kalkitusaine: Magnesiumpitoinen kalkkikivijauhe (5 kg/m3) Happamuus: pH 6,0
Johtokyky: 30 mS/m
Ravinnepitoisuudet: Typpi (N) vesiliukoinen
400mg/kg ka (100mg/l)
Fosfori (P) liukoinen 250mg/kg ka (60mg/l)
Kalium (K) liukoinen 1600mg/kg ka (400mg/l) Tilavuuspaino: 470g/l
Kosteus: 50 %
Irtotilavuus: 8l (pakkaushetkellä) kuljetustilavuuden pienentämiseksi multa on tiivistetty kevyesti.
Karkeusaste: keskikarkea< 35 mm

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)