Kotimainen valmistus tuo hyvinvointia koko Suomeen

Tavoitteemme on valmistaa kaikki suomalaisen puutarhaharrastajan tarvitsemat GreenCare kotipuutarhatuotteet, mullat ja lannoitteet, Suomessa. Tällä hetkellä noin 90 % tuotteistamme valmistetaan Keski-Suomessa Saarijärvellä, josta tunnuksena pakkauksissamme on Suomalaisen Työn liiton myöntämä avainlippumerkki. Eikä vaan työ, vaan raaka-aineetkin ovat suomalaisia aina kun se on mahdollista.

Nestemäisten lannoitetuotteidemme valmistus on keskitetty omalle tehtaallemme Heinävedelle, jossa valmistuvat myös monet tutut kotimaiset tuotteet kuten esimerkiksi XZ-shampoot ja Korrek-autonhoitotuotteet.

Muutamat lannoitetuotteemme valmistetaan Keski-Euroopassa, koska Suomessa ei ole vielä valmiutta näiden valmistukseen. Näet sen aina pakkausmerkinnöistä. Kehitämme jatkuvasti tuotteita ja valmistustekniikkaa yhteistyössä suomalaisten valmistajien kanssa, jotta pystyisimme valmistamaan kaikki tuotteemme Suomessa.

Kotimaisuus on meille enemmän kuin Suomessa valmistettu tuote kaupan hyllyssä. Se on yhteistyötä samahenkisten kumppanien kanssa, haasteiden ratkaisemista, uusia oivalluksia. Kaikki yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Kotimainen toimittajayhteistyö tuo hyvinvointia koko Suomeen.