Herneistä iloa koko kesäksi

Kasvimaan hernerivissä kasvit kurkottavat jo kohti taivasta. Jos kylvit herneet tarkoituksella tiheästi tai valitsit GreenCaren asiantuntijan Minnan tavoin korkean ja köynnöstävän hernelajikkeen, voit hyödyntää herneenversot kesäherkkuihin tai vaikka vihersmoothieen.

Luomuruokamulta

Luomuruokamulta

Vegaaninen erikoismulta luonnonmukaiseen kasvattamiseen. Kasvattaa maukkaat yrtit ja vihanekset sekä kasvihuoneessa, puutarhassa että parvekkeella. Sisältää luonnon…

Tue herneet bambukepeillä tai oksilla

Köynnöstävän herne  tarvitsee tukea kasvuunsa. Bambukepeillä teet nopeasti tukirakenteen kasvimaalle. Narulla kiinnitetyt köynnöstävät herneet jatkavat kasvuaan hallitusti.

Luomuravinne Syötäville kasveille

Luomuravinne Syötäville kasveille

Kotimainen, kasviperäinen Luomuravinne sopii kaikille kasviksille. Pienet rakeet vaikuttavat nopeasti ja antavat kasviksille lisää makua ja runsaan sadon.

Kylvä herneitä koko kesän ajan

Herneitä voi kylvää myös keskellä kesää. Oikeastaan näin jopa kannattaa tehdä, jotta voit nauttia oman sadon litukoista vielä myöhemmin kesällä. Hernettä voi kylvää jaksoissa, parin viikon välein tasaisen sadon saamiseksi.

Puutarhamulta

Puutarhamulta

Korkealaatuinen ja kestävä multa kaikille puutarhan kasveille.

Herne hoitaa kasvualustaansa

Herneen paikkaa kasvimaalla kierrätetään, koska herne sitoo ja luovuttaa typpeä maahan. Seuraavana kesänä herneen paikalla kasvatettava vihannes tai juures nautiskelee herneen valmistelemasta ravinteikkaasta ja kuohkeasta kasvupaikasta. Herneen varret kannattaa myös sadon hiipuessa muokata viherlannoitteeksi maahan.