Kylvä kevät kasvamaan – Tomaatti

Ensimmäiset siemenlutettelot on jo nähty postin joukossa! Sitten voikin tilata siemeniä ja hankkia purkkeja kylvämistä varten. Kylvä kaikki siemenet GreenCaren Grobiootti Taimimultaan, koska se sisältää pikkutaimia suojaavia hyötymikrobeja. Ne liittoutuvat taimivauvojen kanssa ja suojelevat kasvua haitallisilta mikrobeilta.

Kevätaurinko alkaa pian pilkahdella ja maalis-huhtikuussa voit kylvää makoisat tomaatit. Ne tarvitsevat 4-8 viikkoa kasvuaikaa. Tomaatti viihtyy basilikan seurassa ja ne kannattaa kylvää yhtä aikaa.  Tarvitset siementen lisäksi pieniä ruukkuja ja taimia vahvistavaa Grobiootti™ Luomu Taimimultaa. Se sisältää hyötymikrobeja, jotka vahvistavat juuristoa ja parantavat taimien luontaista vastustuskykyä.

Kylvä siemenet puhtaisiin pikkuruukkuihin tai turvenappeihin tai pestyihin pahvitölkkeihin pussin ohjeen mukaan ja kastele kylvös märäksi. Laita ruukut valoisaan paikkaan ja pidä multa tasaisen kosteana koko itämisen ajan.

Kylvä kevät kuvatekstiin
Suojele pikkutaimien juuria käyttämällä taimimultaa, joka sisältää hyötymikrobeja eli grobiootteja.

Istuta taimet puutarhaan lämpimään paikkaan kesäkuun alkupuolella, kun yöpakkasia ei enää ole. Saat kauniin kokonaisuuden, kun istutat runkotomaatin kesäkukkien lomaan. Eikä mikään maistu tomaatin kera herkullisemmalta kuin itse kasvatettu basilika!