Kylvä kevät kasvamaan – Tomaatti

Ensimmäiset siemenluettelot on jo nähty! Kylvä kaikki siemenet GreenCaren Grobiootti Taimimultaan, koska se sisältää pikkutaimia suojaavia hyötymikrobeja. Ne liittoutuvat taimivauvojen kanssa ja suojelevat kasvua haitallisilta mikrobeilta.

Kevätaurinko alkaa pian pilkahdella ja maalis-huhtikuussa voit kylvää makoisat tomaatit. Ne tarvitsevat 4-8 viikkoa kasvuaikaa. Tomaatti viihtyy basilikan seurassa ja ne kannattaa kylvää yhtä aikaa.  Tarvitset siementen lisäksi pieniä ruukkuja ja taimia vahvistavaa Grobiootti™ Luomu Taimimultaa. Se sisältää hyötymikrobeja, jotka vahvistavat juuristoa ja parantavat taimien luontaista vastustuskykyä.

Grobiootti™ Taimimulta Luomu

Grobiootti™ Taimimulta Luomu

Luonnonmukainen multa kylvöihin ja taimien esikasvatukseen. Sisältää luonnollisia Grobiootti™-hyötymikrobeja, jotka suojaavat pienten taimien juuria ja antavat…

Kylvä siemenet puhtaisiin pikkuruukkuihin, pestyihin pahvitölkkeihin tai katkaistuihin wc-paperirulliin siemenpussin ohjeen mukaan ja kastele kylvös märäksi. Laita ruukut valoisaan paikkaan tai käytä led-lisävaloa ja pidä multa tasaisen kosteana koko itämisen ajan.

Kylvä kevät kuvatekstiin
Suojele pikkutaimien juuria käyttämällä taimimultaa, joka sisältää hyötymikrobeja eli grobiootteja.

Istuta taimet puutarhaan tai riittävän isoihin ruukkuihin tai lavaan, sopivaan paikkaan kesäkuun alkupuolella, kun yöpakkasia ei enää ole. Saat kauniin kokonaisuuden, kun istutat runkotomaatin esimerkiksi kehäkukkien ja samettikukkien sekaan. Eikä mikään maistu tomaatin kera herkullisemmalta kuin itse kasvatettu basilika.

Tomaatin kumppanuuskasveja

Lähellä kasvava persilja tai basilika parantaa tomaattiesi makua. Tomaatti ja sipuli suojelevat yhdessä toisiaan ja sopivat myös kumppaneiksi. Ruohosipuli, monenlaiset pavut ja pinaatti nauttivat myös tomaatin hyvää tekevästä seurasta!