Herkkuperunan lannos

Erikoislannoite oman maan perunoille. UUSI kätevä 550 g koko, riittää jopa 8 m2 perunapenkille!

Aito kivennäislannoite, joka sisältää tasapainoisesti kaikkia herkullisten perunoiden tarvitsemia ravinteita.

Ominaisuudet

Sisältää typpeä ja kaliumia perunan ja marjakasvien laadun kannalta oikeassa suhteessa. Perunat eivät tummu, vaan säilyttävät vaalean värinsä myös keittämisen jälkeen. Perunoiden maku on herkullisempi. Herkkuperunan lannos on nyt entistäkin riittoisampi ja se on pölyämätön sekä helppo levittää.

Pakkauskoko

550g, 10 kg, 25 kg

Käyttö

Käyttö

Sekoita rakeet istutuksen yhteydessä perunamaahan. Rakeet sirotellaan kasvin oksiston peittämälle alueelle.

Käyttökohteet

Perunat, marjakasvit ja hedelmäpuut, nurmikot ja koristekasvit.

Riittoisuus

1 kg / 15m2

Käyttöohjeet

Ohjeet

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Tuoteseloste

NPK-lannoite, NPK, (Mg), (S) 8-5-19, (3), (12), sisältää hivenravinteita. Ravinnepitoisuus painoprosentteina:Kokonaistyppi (N) 8%, Ammoniumtyppi (NH4-N) 5,4%, Nitraattityppi (NO3-N) 2,6%, Neutraaliin ammoniumsitraattiin ja veteen liukoinen fosfori (P) 5%, Vesiliukoinen fosfori (P) 4%, Kalium (K) 19%, Magnesium (Mg) 2,5%, Vesiliukoinen Magnesium (Mg) 2,3%, Rikki (S) 11,6%, Boori (B) 0,05%, Kupari (Cu) 0,05%, Mangaani (Mn) 0,25%.

Ravinnekoostumus

NPK, (Mg), (S) 8-5-19, (3), (12), sisältää hivenravinteita

Tuoteturvallisuus

Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi.

Vinkit
  • Avainlippu