Takaisin tuotteisiin

Nurmikon Kevät Kesä PLUS™ nurmikkolannoite koko kesän lannoitukseen

Tyytyväisyystakuu
OSTA HETI
Takaisin tuotteisiin

Nurmikon Kevät Kesä PLUS™ nurmikkolannoite koko kesän lannoitukseen

Nurmikon Kevät & Kesä PLUS on luonnollinen nurmikkolannoite, joka tekee nurmikostasi kauniimman ja vihreämmän. Sen koostumus hoitaa luontaisesti sekä kasvavaanurmikkoa että kasvualustaa.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

3L,10 L (pakki),20 L, 40 L

Käyttämällä ravinnetta myös syksyllä puolella annoksella, vahvistat nurmikkoa taistelussa sammalta vastaan. Uusi pakkauskoko 3 litraa riittää pienemmälle nurmikolle esimerkiksi rivitalon tai paritalon pihalle.

Valmistettu kasviperäisten kierrätysraaka-aineiden ja kivennäisaineiden seoksesta. Kasviperäiset raaka-aineet hoitavat maaperää, lisäävät maan hyvien mikrobien toimintaa ja parantavat siten maan rakennetta. Kivennäisaineet ravitsevat nurmikkoa nopeasti. Sisältää kaikki nurmikon kasvukauden aikana tarvitsemat ravinteet. Sopii myös nurmikon syyslannoitukseen. Erittäin riittoisa.

Ominaisuudet

Monipuolisen koostumuksen ansiosta ravinteet vapautuvat tasaisesti kasvin käyttöön, jolloin nurmikko kasvaa hillitysti ja väri säilyy tasaisen vihreänä keväästä syksyyn. Huomaamattoman pienet ja pölyttömät minirakeet eivät haittaa nurmikon käyttöä ja ne levittyvät nurmikolle 5 kertaa tasaisemmin kuin normaalikokoiset rakeet.

Pakkauskoko

3L,10 L (pakki),20 L, 40 L

Tuoteturvallisuus

Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi. Nurmikon käyttö heti hoidon jälkeen on turvallista sekä lapsille että lemmikeille.

Käyttö

Sirottele rakeet sellaisenaan kuivalle nurmikolle. Kastelu hoidon jälkeen parantaa lopputulosta. Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät tuotetta kerran kuussa keväästä syksyyn.

Käyttökohteet

Nurmikon hoitoon keväällä, kesällä ja syksyllä.

Riittoisuus

1 l / 40m2

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Vie tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteeseen.

Ohjeet

Orgaaninen kivennäislannoite, NPK,(Mg) (S), 9-2-7, (2),(6), sisältää hivenravinteita.
Ravinnepitoisuus painoprosentteina:
Kokonaistyppi (N) 9 %, Vesiliukoinen typpi 6%
Kokonaisfosfori (P) 1,7%
Neutraaliin ammoniumsitraattiin ja veteen liukoinen fosfori (P) 1,7 %
Kalium (K) 6,6 %
Magnesium (Mg) 1,8 %
Rikki vesiliukoinen (S) 6 %
Rauta (Fe) 0,26 %
Mangaani (Mn) 0,26 %

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)