Takaisin tuotteisiin

Herkkuperunalannos antaa perunoille ja marjoille hyvää makua

OSTA HETI
Takaisin tuotteisiin

Herkkuperunalannos antaa perunoille ja marjoille hyvää makua

Herkullisia Juhannusperunoita omasta maasta! Ammattilaisten suosima lannoite antaa perunoille makua ja lisää satoa. UUSI kätevä 550 g koko, riittää jopa 8 m2 perunapenkille!

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

500g, 2,5 kg, 20 kg

Aito kivennäislannoite, joka sisältää tasapainoisesti kaikkia herkullisten perunoiden tarvitsemia ravinteita.

Ominaisuudet

Peruna ja monet marjakasvit, kuten vadelma, tarvitsevat typpeä ja kaliumia erityisessä suhteessa. Perunat eivät tummu, vaan säilyttävät vaalean värinsä myös keittämisen jälkeen. Perunoiden maku on herkullisempi. Herkkuperunan lannos on nyt entistäkin riittoisampi ja se on pölyämätön sekä helppo levittää. Herkkuperunalannoite sopii hyvin sekä perunalle että marjapensaille ja vadelmille.

Pakkauskoko

500g, 2,5 kg, 20 kg

Tuoteturvallisuus

Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi.

Käyttö

Sekoita rakeet istutuksen yhteydessä perunamaahan. Rakeet sirotellaan kasvin oksiston peittämälle alueelle. Herkkuperunalannoite sopii Typpi/kali -suhteeltaan erinomaisesti sekä perunalle että marjapensaille ja vadelmalle. Kastelu nopeuttaa ravinteiden liukenemista.
ANNOSTELUOHJE:
(0,5 dl = 60 q = noin kourallinen)
Perunalle 0,5 (huhtikuu/heinäkuu)) 0,74 dl/m2 (touko-kesäkuussa)
Juurekset 0,75- 1 dl/m2
Marjakasvit ja vadelma: nuoret 0,25 dl/m2, vanhat 0,5 dl/m2

Käyttökohteet

Perunat, marjakasvit ja hedelmäpuut, nurmikot ja koristekasvit.

Riittoisuus

1 kg / 15m2

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Ohjeet

NPK-lannoite, NPK, (Mg), (S) 8-5-19, (3), (12), sisältää hivenravinteita. Ravinnepitoisuus painoprosentteina:Kokonaistyppi (N) 8%, Ammoniumtyppi (NH4-N) 5,4%, Nitraattityppi (NO3-N) 2,6%, Neutraaliin ammoniumsitraattiin ja veteen liukoinen fosfori (P) 5%, Vesiliukoinen fosfori (P) 4%, Kalium (K) 19%, Magnesium (Mg) 2,5%, Vesiliukoinen Magnesium (Mg) 2,3%, Rikki (S) 11,6%, Boori (B) 0,05%, Kupari (Cu) 0,05%, Mangaani (Mn) 0,25%.

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)