Takaisin tuotteisiin

Luomukomposti Maatilan Aito Kasvusäkki 40L GreenCare

Takaisin tuotteisiin

Luomukomposti Maatilan Aito Kasvusäkki 40L GreenCare

Maatilan Aito luomukompostilla lannoitettu kasvualusta kaikille vihanneksille ja yrteille. Istutusvalmis multa säkkikasvatukseen. Kasvata luomua lähiruokaa hyvällä omatunnolla!

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

40L

Käyttövalmis kasvupussi täynnä luonnollista kasvuvoimaa! WQ sertifioitu luomukompostilannoitus. Kotimainen avainlipputuote.
Kasvata herkulliset omat vihanneksett ja yrtit helposti ja hyvällä omallatunnolla. Käytä lisälannoitukseen Maatilan Aito Kananvoimaraetta esimerkiksi tomaatille ja kurpitsalle.

Ominaisuudet

Maatilan Aito Kasvusäkki on täynnä luonnollista kasvuvoimaa. Sen luonnolliset hyötymikrobit edistävät kasvien rehevää kasvua. Ravinteet kestävät pitkään. Säkissä on selkeät hoito- ja istutusohjeet. Komposti tulee WQ- hyvinvointitarkastetuilta kotimailsilta maitotiloilta.

Pakkauskoko

40L

Käyttö

Käännä säkin taustapuoli ylöspäin, niin istutusmerkinnät näkyvät. Kasvusäkkiin voi istuttaa esim. 2 tomaatin tai kurkun taimea. Leikkaa istutusreiät merkittyihin paikkoihin. Tee myös viillot säkin alareunaan (merkitty) ylimääräisen kasteluveden poistumista varten. Huomioi kasvatuspaikkaa valitessasi säkistä mahdollisesti valuva vesi.
• Tee säkkiin juuripaakun kokoinen kuoppa ja aseta taimi kuoppaan. Peitä juuripaakku mullalla ja tiivistä kevyesti. Kastele.
• Tarvittaessa lisäravinteeksi sopii Maatilan Aito Kananvoima -rakeet tai Puutarhan Kesä kastelun yhteydessä.
• Käytön jälkeen poista muovi. Huuhtele ja lajittele säkki muovina. Levitä käytetty sisältö pensaiden alle tai kukkapenkkiin.
• Soveltuu luonnonmukaiseen kasvatukseen.

Käyttökohteet

Tomaatti, kurkku, kesäkurpitsa, kurpitsa, herne, kesäkukat. Kasvusäkki sopii hyvin esimerkiksi vähämultaiselle mökkitontille minipuutarhaksi, esimerkiksi kallionkoloon aurinkoiseen paikkaan. Muovisäkin voi kätkeä esimerkiksi puutarhakatteeseen tai kangassäkkiin.

Riittoisuus

40 litran kasvusäkkiin voi istuttaa esim. 2 tomaatin tai kurkun taimea.

Tyyppinimi: pakattu seosmulta
Raaka-aineet: komposti (naudanlanta, puukuitu FIC002-03465/2018NA), turve, hiekka Kalkitusaine: Mg-pitoinen kalkkikivijauhe (5 kg/m3)
Happamuus: pH 6,5
Johtokyky: 40 mS/m
Ravinnepitoisuudet
Typpi (N) vl 120 mg/l (620 mg/kg ka)
Fosfori (P) l 90 mg/l (440 mg/kg ka)
Kalium (K) l 650 mg/l (3200 mg/kg ka)
vl = vesiliukoinen, l = liukoinen
Tilavuuspaino: 400 g/l
Kosteus: 50 %
Irtotilavuus: 40 l (pakkaushetkellä) kuljetustilavuuden pienentämiseksi multa on tiivistetty kevyesti
Karkeusaste: keskikarkea < 40 mm

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)