Takaisin tuotteisiin

Kompostieliksiiri Biohiili

Takaisin tuotteisiin

Kompostieliksiiri Biohiili

Biohiiltä sisältävä Kompostieliksiiri tekee kompostoinnista helppoa! Kompostieliksiiri nopeuttaa orgaanisen aineksen hajoamista ja sitoo hajut tehokkaasti.

Biohiili on luonnollinen ratkaisu tehostamaan mikrobien hyvinvointia kompostissasi. Kompostieliksiiri biohiili nostaa kompostin toimintalämpötilaa, mikä puolestaan kiihdyttää mikrobien toimintaa ja jätteen hajoamista luonnollisella tavalla. Kompostieliksiiri sisältää aitoa suomalaista biohiiltä, joka tehostaa hajunpoistoa.

Ominaisuudet

GreenCaren uutuus, Kompostieliksiiri Biohiili on luonnollinen ratkaisu kompostorin käytön tehostamiseen. Se sopii ympärivuotiseen käyttöön kompostoreissa. Kompostieliksiiri biohiili on valmistettu luonnon omista savimineraaleista, sokereista ja hivenaineista, jotka edistävät kompostissa toimivien mikrobien hyvinvointia ja nopeuttavat samalla biojätteen hajoamista.
Lisää biojätteen mukana kompostoriin myös aina kuiviketta, jotta olosuhteet säilyvät sopivina hajottaville mikrobeille. Kypsä biojätteistä valmistettu kompostimulta soveltuu kaikkeen kasvattamiseen, niin hyötykasveille, kuin koristepuutarhaan.

Pakkauskoko

850g

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)