Takaisin kasviin

Koristekivi Vaalea pastelli istutuksiin ja penkkeihin

Takaisin kasviin

Koristekivi Vaalea pastelli istutuksiin ja penkkeihin

Luonnonkauniit, vaalean pastellin sävyiset koristekivet lisäävät puutarhan viimeisteltyä tunnelmaa ja korostavat kasvien värejä ja muotoja. Sopii hyvin myös puutarhan ja parvekkeen ruukkuistutuksiin ja huonekasviruukkujen tyylikkääseen viimeistelyyn.

Suodatinkankaan kanssa kivitarve on pienempi, suositeltu paksuus 3-5cm kerros.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

25kg

Vaalean eri sävyin hehkuva kvartsiittikivi helpottaa puutarhanhoitoa ehkäisemällä rikkakasvien kasvua ja kosteuden haihtumista maasta. Suosittelemme suodatinkankaan laittamista kivikerroksen alle, jotta kivet eivät sekoitu maa-ainekseen.

Ominaisuudet

Pastellin sävyt korostuvat kosteissa kivissä. Palakoko 5-12mm

Pakkauskoko

25kg

Tuoteturvallisuus

Vie tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteeseen.

Käyttö

Koristekivien alla on hyvä käyttää suodatinkangasta estämään maaperän kautta leviävien rikkakasvien kasvua ja kivien sekoittumista maahan. Kun kangas on levitetty, leikkaa istutusaukot ja istuta kasvit. Viimeistele istutus GreenCare Koristekivillä.

Käyttökohteet

Käytä istutusten alustoilla, pihakäytävillä tai kivetysten, rakennusten vierustojen ja vesiaiheiden viimeistelyyn. Sopii myös ruukkuistutuksiin. Lisää tarvittaessa muutaman vuoden välein.

Riittoisuus

25kg/1m²

Tyyppinimi Katemateriaali
Raaka-aine Kvartsiitti 100%
Palakoko 5-12mm

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)