Marjapensaiden kevätlannoitus

Löytyykö teidän pihalta marjapensas? Herukat, karviaiset ja muut marjat maistuvat ihanasti sadonkorjuuaikaan. Jotta pensas tuottaa reippaasti satoa vuodesta toiseen, se tarvitsee säännöllistä hoitoa.

Marjapensaiden lannoitus kannattaa tehdä silloin, kun kasvu alkaa eli useimmiten toukokuussa.

Herukoita, karviaisia ja muita puutarhamarjoja löytyy useimmista pihoista. Jokainen marjapensas voi kukoistaa säännöllisellä huollolla ja lannoituksella. Nyt keväällä on hyvä aika huoltaa pihan marjapensaat, ota videosta vinkit talteen!

Marjapensaan keväthuolto lyhyesti

  • Marjapensaan ympäriltä siirretään mahdollinen kate sivuun ja alue kitketään.
  • Marjapensas lannoitetaan Puutarhan Kevät -lannoitteella pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Alue katetaan. Kate estää rikkakasveja ja pitää kosteutta.
C1 kitke lannoita kata GreenCare
Satokausi-puutarhan karviaispensas saa kasvuvoimaa Puutarhan Kevät -lannoitteesta, jonka käyttö on superhelppoa. Puutarhan Kevät on Suomen suosituin lannoite. Se edistää kasvien kasvua ja kukkien muodostumista lisäten satoa.

Satokausi-puutarhan marjapensas pääsi keväthuoltoon. Herukoita, karviaisia ja muita puutarhamarjoja löytyy useimmista pihoista. Jokainen marjapensas voi kukoistaa säännöllisellä huollolla ja lannoituksella.

C4 marjapensaan leikkaus on joskus tarpeen
Säännöllinen hoito takaa sen, että marjapensas jaksaa tuottaa runsaasti satoa vuodesta toiseen.

Marjapensaan keväthuoltoon kuuluu kitkeminen, lannoittaminen ja katten levittäminen maan suojaksi. Pensaasta riippuen myös leikkaus voi olla tarpeen.

C5 Puutarhan Kevät
Puutarhan Kevät -lannoite on monipuolinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto kaikille puutarhan kasveille kevään ja kesän ajan. Kyllä karviaispensas kiittää!

Mikä on sinun lempparimarjapensaasi? Kirpeänmakea karviainen, napakka punainen viinimarja eli punaherukka, lempeä valkoinen tai terveellinen mustaherukka.

Kaikki maistuvat hyviltä. Kun sato kypsyy, on ihanaa mennä aamuvarhain poimimaan marjoja pensaasta, se on ulkona syömistä parhaimmillaan.

Puutarhan KEVÄT™ -lannoite

Puutarhan KEVÄT™ -lannoite

Suomen suosituin lannoite kaikille pihan ja puutarhan kasveille. Se auttaa kasveja voimaan hyvin ja kukoistamaan Suomen vaihtelevissa oloissa. Hajuton, erittäin riittoisa…