Jussin blogi alkaa!

Tervehdys!

Aurinko näyttäytyy mukavasti ja kevät etenee kovaa vauhtia eteenpäin. Etelässä lumet ovat lähes poistuneet ja maa näyttäytyy keväisenä. Aurinko paistaa ja perinteiset kevätmessut Helsingin messukeskuksessa käynnistyvät tänään. Olen menossa paikalle ja katsomaan miltä kevät näyttäytyy messujen näkökulmasta – kohta näen puutarhan hoidon uudet trendit.  Loppuviikosta pitää myös paneutua oman pihan ja puutarhan kuntoisuuteen. Kalkit olikin jo levittänyt nurmelle ja kalkki imeytyy maahan viimeisten lumien sulamisen yhteydessä. Seuraavaksi vuorossa ovat nurmikon ja pihan yleislannoitus ja tarkistus mitä talvi on pihalleni aiheuttanut.

Kuka sitten olen? Olen maaseudun rauhassa viihtyvä, intohimoisesti puutarha-alaan suhtautuva puutarha-alan ammattilainen. Omaan useiden vuosien puutarha-alan kokemuksen ja vastaan nykyisellään Greencare tuoteryhmästä. Puutarhan hoito, asiakkaat ja monipuolinen kuntoliikunta ovat intohimoni, unohtamatta omaa kotipuutarhaa, mikä on mukava ”temmellyskenttä” kehittää uutta ja innovatiivista.

Tulen tapaamaan teitä aktiivisesti blogissani, jossa keskityn puutarhan hoitoon, alan trendeihin ja ajankohtaisiin asioihin puutarhan hoidossa.