Kevätlannoitus herättää puutarhan kasvuun (+video)

Puutarha aloittaa nopean kasvun toukokuussa, jos käytössä on oikeanlainen kasvuravinne. Kasvit hyödyntävät nopeimmin tasapainotettua mineraaliravinnetta. Käytä Suomen suosituinta Puutarhan Kevättä kasvukauden alussa koko puutarhassa.

Keväällä kun kasvit heräävät, ne tarvitsevat runsaasti ravinteita. Puutarhan Kevät on suunniteltu antamaan kasveille voimaa ja vauhtia lyhyttä ja kiihkeää suomalaista kasvukautta varten.

Lannoite on hyvä antaa kasveille toukokuun alkupuolella. Maassa on luonnostaan kosteutta ja lannoite liukenee kasvien käyttöön nopeasti. Erityisesti silloin, kun kevät on pahasti myöhässä, mineraalilannoite on tehokas apu kotipuutarhassa. Sen ravinteet ovat kasveille heti käytettävissä ja puutarha saa kiinni myöhäisen kevään aikana menetetyn kasvuajan.

Videolta näet, miten helposti marjapensaiden keväthuolto onnistuu Puutarhan Kevät-lannoitteella. Sormet multaan!

Mineraalilannoite tehostaa kasvua nopeimmin

GreenCare Puutarhan Kevät on Suomen suosituin lannoite. Ravinteet ovat kasville käyttökelpoisessa muodossa, joten sen vaikutus näkyy nopeasti kasvussa. GreenCaren Puutarhan kevät on Suomen suosituin kevätlannoite ja se liukenee kasvien käyttöön erittäin nopeasti.

Puutarhan KEVÄT™ -lannoite

Puutarhan KEVÄT™ -lannoite

Suomen suosituin lannoite kaikille pihan ja puutarhan kasveille. Se auttaa kasveja voimaan hyvin ja kukoistamaan Suomen vaihtelevissa oloissa. Hajuton, erittäin riittoisa…

Ympäristön ystävä on kotipuutarhan tehokas lannoite ja sisältää 80% puhtaita kiertotalousraaka-aineita

Ympäristön ystävä on ekologinen, kiertotalouden raaka-aineita sisältävä lannoite puutarhaan.

GreenCare Ympäristön Ystävä Puutarhalannoite on yhdistelmä orgaanisia ja mineraaliraaka-aineita. Sen orgaanisista raaka-aineista 80% tulee kiertotaloudesta. Suomalainen innovaatio auttaa hyödyntämään maa- ja metsätilojen puhtaita ja ravinteikkaita sivuvirtoja.

Ympäristön Ystävä Puutarhalannoitteessa on kasviraaka-aineiden lisäksi nopeasti hyödynnettäviä mineraaleja ja orgaanisia raaka-aineita, joka hoitavat maata ja ruokkivat mikrobitoimintaa. Mineraalit imeytyvät nopeasti ja mikrobitoiminnan vilkastaminen huolehtii kasveista pitkällä tähtäimellä.

Ympäristön Ystävä Puutarhalannoite

Ympäristön Ystävä Puutarhalannoite

Luonnonvaroja säästävä Ympäristön Ystävä Puutarhalannoite hyödyntää muun muassa viljojen sivujakeita, härkäpaputuotannon kuituja ja sokerituotannon…

Kierrätyslannoitteen sisältämät ravinteet ovat kasvien käytettävissä juuri silloin kun niitä tarvitaan. Pelkästään orgaanisen lannoitteen ravinteet vaatisivat maan mikrobien käsittelyn, ennen kuin kasvi pystyy niitä hyödyntämään. Mikrobien aktiivisuuteen taas vaikuttaa muun muassa maan lämpötila, joten ravinteet saattavat vapautua kasvin kasvun kannalta liian myöhään. Siksi keväällä kannattaa käyttää nopeavaikutteista lannoitetta: kasvit pääsevät nauttimaan lyhyestä kesästä.

Puutarhan Kevät maan pintaan ja Ympäristön Ystävä pintamaahan

GreenCaren Puutarhan Kevät on nopeasti toimiva lannoite, jonka voi sirottaa maan pintaan, josta se kostuttuaan liukenee hyvin nopeasti. Ympäristön Ystävä Puutarhalannoitteessa on 20% nopeasti liukenevia mineraaleja ja sen lisäksi maan mikrobeja ruokkivaa orgaanista ainesta, jonka vuoksi se kannattaa sekoittaa pintamaahan. Sitä kautta Ympäristön Ystävä vaikuttaa kasvualustassa koko kesän.

keltainen esikko on yksi varhaisista kevätkukkia
Kevätkukat ottavat mielellään osan kevätlannoituksesta.