Vierailulla Pohjois-Suomessa!

Tervehdys,

Pohjoisen asiakaskierrokselta on kotiuduttu. Tapasin asiakkaita Pohjois-Suomessa ja keskustelimme alkavasta puutarhasesongista, valikoimista ja tuotteista. Pohjoisessa maassa on vielä paikoitellen lunta ja pihan laittaminen odottaa vielä hetkisen. Toki seuraillessa seuraavien päivien säätiedotuksia niin, näyttää, että lumi sulaa kovaa vauhtia. Pohjoisessa on nyt otollinen aika levittää kalkkia lumen päälle ja lumen sulamisen jälkeen on lannoituksen vuoro.

Pohjois-Suomen myymälöihin olivat pääsääntöisesti saapuneet Greencare-tuotteet ja osat puutarhan kasveista. Puutarhamyymälöissä oli kova tohina päällä ja montaa päivää ei mene, niin myymälöissä on kaikki valmista puutarhamyymälöiden avajaistapahtumia varten. Greencare multa, lannoite ja kalkkirivistöt myymälöissä ovat kohta valmiudessaan toivottamaan asiakkaat tervetulleiksi.

Greencare mainos.

Pohjoisen myymälöistä saimme hyviä vinkkejä tuotteiden kehittämiseen. Greencare tuotteita kehittämisessä yhtenä tärkeänä osana on asiakkaiden kehitystoiveet. Millaisia tuotteita asiakkaat toivoivat valikoimista löytyvän. Minkälaisia tuotteita Sinä toivoisit löytyvän Greencarelta?

Myymälöihin saapuvaa kuormaa, joka päätyy esille nopeaa tahtia.

Puutarhaterveisin,
Jussi / Jussi.Petaja@berner.fi