Takaisin tuotteisiin

Kahvimulta, Kesäkukkien

Uutuus
Takaisin tuotteisiin

Kahvimulta, Kesäkukkien

GreenCaren Kesäkukkien kahvimulta on perinteisellä reseptillä valmistettu ravinteikas multa kaikille kesäkukille.

Isoäidin kukkaloisto omaan puutarhaan! Kahvimulta on tumma ja täyteläinen ruukutusmulta kaikille kesäkukille. Valmistuksessa on hyödynnetty käytettyjä kahviporoja, jotka on kerätty suomalaisista kahviloita.

Hitaasti kypsynyt kahviporokomposti luo kesäkukkamultaan luonnollisen mikrobiston, mikä edistää kasvien kasvua ja lisää kukintaa. Tuote on valmistettu Suomessa.

Ominaisuudet

Sisältää biohiiltä kastelun helpottamiseksi. Yhteen 40 litran Kahvimultasäkkiin pystytään hyödyntämään jopa 560 kahvikupillisen kahvinporot. Käytetyt kahvinporot parantavat mullan rakennetta, lisäävät maan mikrobien monimuotoisuutta ja tuovat kasville hyvän kasvun. Kahvinporojen ansiosta mullassa käytetyn kasvuturpeen määrää on pystytty vähentämään jopa 30 %.

Pakkauskoko

8 L, 30 L

Käyttö

Kesäkukkien kahvimulta on käyttövalmis ja sen pitkävaikutteiset ravinteet luovat tasaiset kasvuolosuhteet ja pitkäaikaisen kukinnan. Kahvikompostin käyttö vähentää turpeen määrää tavalliseen multaan verrattuna noin 30% . Kahvimullassa on biohiiltä, joka helpottavat hoitoa ja auttavat pitämään kasvit hyvässä kasvussa kuivinakin kausina.

Käyttökohteet

Kesäkukkaistutukset, kaikenlainen ruukkuviljely ja kukkapenkit. Sopii myös yrteille ja vihanneksille.

Säilytys

Säilytä pussi suljettuna.

Uuden lainsäädännön mukainen tuoteseloste:
Tuoteluokka: 4. Kasvualusta
Ainesosat: turve¹, erilliskerätty biojäte², hiekka¹, biohiili³, magnesiumpitoinen kalkkikivijauhe¹, orgaaninen NPK-lannoite4
Ainesosaluokka: 1Ensiömateriaaleista koostuvat aineet ja seokset, 2Komposti, 3Pyrolyysihiili, 4Kasvit, kasvien osat ja kasviuutteet
Happamuus pH 6,2
Johtokyky 35 mS / m
Ravinnepitoisuudet
Typpi (N) 240 mg/l (1100mg/kg ka)*
Fosfori (P) 50 mg/l (200mg/kg ka)*
Kalium (K) 300 mg/l (1200mg/kg ka)*
*CAT-liukoinen
Kadmium <1mg/kg ka, (MMM 964/2023)
Tilavuuspaino 450 g / l
Irtotilavuus 30 l (pakkaushetkellä) kuljetustilavuuden pienentämiseksi multa on tiivistetty kevyesti.
Karkeusaste keskikarkea < 35 mm

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)