Takaisin tuotteisiin

Kahvimulta, Puutarhan

Uutuus
Takaisin tuotteisiin

Kahvimulta, Puutarhan

GreenCaren Puutarhan Kahvimulta on perinteisellä isoäidin reseptillä valmistettu ravinteikas puutarhamulta kaikille pihan kasveille.

GreenCare on luonut uuden Kahvimulta-tuotesarjan, jossa on hyödynnetty kompostoimalla vastuullisesti kierrätettyjä kahvinporoja.
Tumma ja täyteläinen puutarhamulta kaikille puutarhan kasveille, jossa on hyödynnetty käytettyjä kahviporoja. Hitaasti kypsynyt kahviporokomposti luo multaan luonnollisen mikrobiston, mikä edistää kasvien kasvua.

Puutarhan Kahvimulta sisältää runsaasti pitkävaikutteisia ravinteita ja kahvikomposti raaka-aineena vähentää turpeen tarvetta mullanvalmistuksessa noin 30%.

Ominaisuudet

Greencaren Puutarhan Kahvimullassa on hyödynnetty käytettyjä kahviporoja. Hitaasti, kahdessa vuodessa kypsynyt kahviporokomposti luo multaan luonnollisen mikrobiston, mikä edistää kasvien viihtymistä. Puutarhan Kahvimulta sisältää runsaasti pitkävaikutteisia ravinteita. Kahvikomposti vähentää turpeen tarvetta mullanvalmistuksessa noin 30%.

Käytetyt kahvinporot kerätään yhteistyökumppanimme avulla mm. huoltoasemilta, ravintoloista ja varuskunnista. Kierrätysmateriaalien yhteiskuljetuksia hyödyntämällä käytetyt kahvinporot kulkevat jatkokäsittelyyn ilman ylimääräisiä kuljetuksia.

Pakkauskoko

40 L

Käyttö

Kahvi on tärkeää suomalaisille: Kun näet kierrätyslogomme kahvilan ovessa, niin tiedät, että nauttimasi kahvin kautta osallistut vastuulliseen kahvinporojen kierrätykseen. Kahvinporot kompostoidaan GreenCaren Saarijärven tehtaalla.

Käyttökohteet

Perinteisellä isoäidin reseptillä valmistettu ravinteikas tumma ja täyteläinen puutarhamulta sopii kaikille pihan kasveille, puiden ja pensaiden istuttamiseen sekä syötävien vihannesten viljelyyn.

Säilytys

Varastoi suljettuna.

Uuden lainsäädännön mukainen tuoteseloste:
Tuoteluokka: 4. Kasvualusta
Ainesosat: turve¹, erilliskerätty biojäte², hiekka¹, magnesiumpitoinen kalkkikivijauhe¹, orgaaninen NPK-lannoite4
Ainesosaluokka: 1Ensiömateriaaleista koostuvat aineet ja seokset, 2Komposti, 4Kasvit, kasvien osat ja kasviuutteet
Happamuus pH 6,2
Johtokyky 30 mS / m
Ravinnepitoisuudet
Typpi (N) 180 mg/l (900mg/kg ka)*
Fosfori (P) 40 mg/l (180mg/kg ka)*
Kalium (K) 200 mg/l (1000mg/kg ka)*
*CAT-liukoinen
Kadmium <1mg/kg ka, (MMM 964/2023)
Tilavuuspaino 430 g / l
Irtotilavuus 40 l (pakkaushetkellä) kuljetustilavuuden pienentämiseksi multa on tiivistetty kevyesti.
Karkeusaste keskikarkea < 35 mm

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)