Eläinten hyvinvointi on meille tärkeää

Maatilan Aito Kompostimulta kotimaisilta tiloilta 40 L

Tuotteemme, jotka sisältävät merkittävästi eläinperäisiä raaka-aineita, kestävät tarkastelun myös tilatasolla. Saimme ensimmäisenä puutarhatuotevalmistajana eläinten hyvinvoinnin varmistavan sertifikaatin puutarhatuotteille. Ulkopuolinen sertifioija on tarkastanut jokaisen yhteistyötilamme ja tilat ovat selvinneet tarkastuksesta hyvin, osa jopa erinomaisesti. Kehittäminen tiloilla jatkuu, samoin jatkuvat sertifioinnit. Maatilan Aito tuoteperhe saa siis voimansa kotimaisilta maatiloilta, joissa eläinten on hyvä olla. Esimerkkinä mainittakoon, että GreenCare Kananvoima ei tule teollisista broilerien kasvatushalleista, vaan aidolta luomukanatilalta, jossa kanojen on päästävä ulkoilemaan jo luomusäädöstenkin mukaan. Maatilan Aito- tuotteissa vastuullisuus alkaa maatilatasolta. Lue lisää tuotteiden vastuullisuudesta tuotesivuilta.

Maatilan Aito Kompostimulta

Maatilan Aito Kompostimulta

Maatilan Aito Kompostimulta tulee hyvinvointitarkastetuilta maitotiloilta. Kompostoitu, puhdas puukuitu vähentää turpeenkäyttöä. Käytä hyvällä omallatunnolla….

Katso video
Luomukomposti Maatilan Aito Kasvusäkki 40L GreenCare

Luomukomposti Maatilan Aito Kasvusäkki 40L GreenCare

Maatilan Aito luomukompostilla lannoitettu kasvualusta kaikille vihanneksille ja yrteille. Istutusvalmis multa säkkikasvatukseen. Kasvata luomua lähiruokaa hyvällä…

Maatilan Aito Kananvoima kotimainen luomulannoite

Maatilan Aito Kananvoima kotimainen luomulannoite

Aidosti luonnonmukainen kanankakka! Maatilan Aito Kananvoima on markkinoiden ainoa luomukanalan kanankakka. Suomalaisten hyvinvointitarkastettujen ja ulkoilevien…

Maatilan Aito Hevosvoima kompostilannoite

Maatilan Aito Hevosvoima kompostilannoite

Maatilan Aito Hevosvoima on pitkään kypsytetty hevosenlantakomposti. Hyvinvointitarkastettujen tallien Hevosvoimaa voit käyttää hyvällä omallatunnolla. (VIDEO)

Katso video