Grobiootti™ Taimimulta Luomu

Grobiootti™ -hyötymikrobeja sisältävä luonnonmukainen erikoismulta kylvöksiin ja taimikasvatukseen.

Luonnollinen Grobiootti™ on hyötymikrobi, joka parantaa juuriston vastustuskykyä ja edistää kasvien hyvinvointia. Monipuolisen ravinnekoostumuksen ansiosta kasvit kasvavat tasaisesti ja kukoistavat. Grobiootit auttavat maaperän mikrobeja parantamaan kasvualustan mururakennetta ja laatua. Hyvin voivat maaperän mikrobit sitovat hiiltä takaisin maaperään. Puutarhan hoitaminen on ekoteko!

Ominaisuudet

Ainutlaatuinen innovaatio - multa sisältää Grobiootti™-hyötymikrobeja. Hyötymikrobit parantavat ravinteiden saatavuutta kasvualustasta, jolloin kasvien kasvu ja elinvoima lisääntyvät. Hyötymikrobit lisäävät vastustuskykyä esim. vanhan ruukun tai siemenen mukana siirtyviä haitallisia mikrobeja vastaan.

Pakkauskoko

8 l, 20 l, 40 l

Käyttö

Käyttö

Täytä ensin kylvölaatikot mullalla ja tiivistä ne kevyesti. Kylvä siemenet tasaisesti siemenpusssin ohjeet huomioiden. Peitä siemenet ohuella multakerroksella ja kostuta kylvöksen pinta sumuttamalla. Itämisen varmistamiseksi suojaa kylvös alkuvaiheessa esim. muovikalvolla, Kun siemenet ovat itäneet, poista suojakalvo ja huolehdi riittävästä kosteudesta koko taimikasvatuksen ajan.

Käyttökohteet

Kylvämiseen ja taimikasvatukseen. Kaikille kasveille siementen kylvöihin kasvualustaksi. Hyväksytty käytettäväksi luonnonmukaisessa viljelyssä.

Ohjeet

Säilytys

Säilytä pakkaus suljettuna viileässä, suojattuna auringonpaisteelta. Kuumuus heikentää GroBiootin säilyvyyttä ja tuotteen tehokkuutta. Hävitä tyhjä pakkaus talousjätteen mukana

Tuoteseloste

Tyyppinimi Erikoiskasvualustatuote
Raaka-aineet Erilaiset turvelaadut, luonnonkompostiseos (kananlanta, turve,puunkuori, FIC020-04651/2006NA), savinen hieno hiekka, hiiva-uute, Bacillus sp. (108pmy/l)
Kalkitusaine Magnesiumpitoinen kalkkikivijauhe (6 kg/m3)
Happamuus pH 6,5
Johtokyky 30 mS/m
Ravinnepitoisuudet
Typpi (N) vesiliukoinen 350mg/kg ka (90mg/l)
Fosfori (P) liukoinen 200mg/kg ka (50mg/l)
Kalium (K) liukoinen 1500mg/kg ka (380mg/l)
Tilavuuspaino 430g/l
Kosteus 45 %
Irtotiheys 240g/l
Karkeusaste < 25 mm

Vinkit
  • Avainlippu
  • GroBiootti