Takaisin tuotteisiin

Grobiootti Yrttimulta

Takaisin tuotteisiin

Grobiootti Yrttimulta

Yrttimulta on luonnonmukainen erikoismulta puhtaiden yrttien kasvattamiseen. Kasvattaa maukkaat yrtit ja pidentää kaupan ruukkuyrttien käyttöikää.

Grobiootti yrttimulta on kuohkea, kalkkipitoinen ja kasviperäinen multa kaikille yrteille. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Luonnon parhaat Grobiootti-hyötymikrobit muokkaavat ravinteet niin, että kasvi pystyy käyttämään kaiken tehokkaasti hyväkseen ja antamaan tutkitusti jopa 25% paremman kasvun. Sopii myös valmiiden ruukkuyrttien tai -salaattien jatkokasvatukseen.

Sisältää kasviperäisiä ravinteita ja luonnollisia Grobiootti-hyötymikrobeja, jotka lisäävät kasvuvoimaa.

Ominaisuudet

Grobiootti-hyötymikrobit ovat peräisin luonnosta. Olemme valinneet jokaiseen Grobiootti-multaan juuri siihen parhaiten sopivat mikrobit, koska pienet taimet tarvitsevat erilaista tukea ja suojaa kuin isot puut ja pensaat. Kaikilla on kuitenkin yhteinen päämäärä – kasvattaa kasveista maukkaampia, vahvempia ja vastustuskykyisempiä.

Pakkauskoko

6L

Käyttö

KYLVÖ: Parhaan kasvatustuloksen saat käyttämällä uusia, puhtaita ruukkuja. Mikäli käytät kierrätysruukkuja, pese ne huolellisesti ennen käyttöä. Täytä ruukku Yrttimullalla ja tiivistä multa kevyesti. Kylvä siemenet tasaisesti siemenpussin ohjeet huomioiden. Peitä siemenet ohuella multakerroksella ja kostuta kylvöksen pinta sumuttamalla. Suojaa kylvös kuivumiselta esim. muovikalvolla. Kun siemenet ovat itäneet, poista suojakalvo ja huolehdi riittävästä kosteudesta.

RUUKKUYRTIT: Valitse kaupasta yrtti, jonka juuret ovat vaaleat ja elinvoimaiset. Laita ruukun pohjalle multaa. Laita ruukkuyrtti ruukkuun ja täytä Yrttimullalla. Kastele alussa varovasti. Pidä yrtit valoisassa paikassa, vältä auringonpaahdetta. Lisäravinteita voit antaa muutaman viikon kuluttua, kun taimi on juurtunut.
Lisälannoittamiseen suosittelemme kasviperäistä GreenCare Yrttiravinnetta.

Käyttökohteet

Sopii kaikkien yrttien ja maustekasvien kasvattamiseen kotona, parvekkeella ja puutarhassa. Käytä myös ruukkuyrttien jatkokasvatukseen.

Säilytys

Säilytä pakkaus suljettuna mielellään varjoisassa paikassa. Pakkauksessa on hyödynnetty puhdasta kierrätysmateriaalia, mikä vähentää uuden muovin tarvetta. Vie tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteeseen.

Tyyppinimi Erikoiskasvualustatuote
Raaka-aineet Erilaiset turvelaadut, savinen karkea hiekka, orgaaninen lannoite
Lannoitus Kasviperäinen orgaaninen luomulannoite NPK 6-3-4 (2,5 kg/m3)
Kalkitusaine Magnesiumpitoinen kalkkikivijauhe (6 kg/m3)
Happamuus pH 6,5
Johtokyky 30 mS/m
Ravinnepitoisuudet
Typpi (N) vesiliukoinen 500mg/kg ka (110mg/l)
Fosfori (P) liukoinen 90mg/kg ka (25mg/l)
Kalium (K) liukoinen 470mg/kg ka (100mg/l)
Tilavuuspaino 430g/l
Kosteus 50 %
Karkeusaste <35 mm

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)

GroBiootti

GreenCare Grobiootti -mullat sisältävät luonnosta peräisin olevia, kasvua ja elinvoimaa lisääviä hyötymikrobeja.

Lue lisää