Nurmikon Kevät & Kesä PLUS™ nurmikkolannoite

Uusi parannettu koostumus! Kaksivaikutteinen nurmikkoravinne, joka tekee nurmikostasi kauniimman ja vihreämmän koko kesäksi. Tätä monipuolista lannoitetta voit käyttää myös syyslannoitukseen, kun puolitat annostuksen.

Uusi luonnonmukaisempi koostumus hoitaa sekä nurmikkoa että kasvualustaa. Valmistettu kasviperäisten kierrätysraaka-aineiden ja kivennäisaineiden seoksesta. Kasviperäiset raaka-aineet hoitavat maaperää, lisäävät maan hyvien mikrobien toimintaa ja parantavat siten maan rakennetta. Kivennäisaineet ravitsevat nurmikkoa nopeasti. Sisältää kaikki nurmikon kasvukauden aikana tarvitsemat ravinteet. Sopii myös nurmikon syyslannoitukseen. Erittäin riittoisa.

Ominaisuudet

Monipuolisen koostumuksen ansiosta ravinteet vapautuvat tasaisesti kasvin käyttöön, jolloin nurmikko kasvaa hillitysti ja väri säilyy tasaisen vihreänä keväästä syksyyn. Huomaamattoman pienet ja pölyttömät minirakeet eivät haittaa nurmikon käyttöä ja ne levittyvät nurmikolle 5 kertaa tasaisemmin kuin normaalikokoiset rakeet.

Pakkauskoko

10 L,20 L, 40 L

Käyttö

Käyttö

Sirottele käyttövalmiit Nurmikon Kevät ja kesä PLUS rakeet nurmikolle.

Käyttökohteet

Nurmikon hoitoon keväällä, kesällä ja syksyllä.

Riittoisuus

1 l / 40m2

Käyttöohjeet

Ohjeet

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Tuoteseloste

Orgaaninen kivennäislannoite, NPK,(Mg) (S), 9-2-7, (2),(6), sisältää hivenravinteita.
Ravinnepitoisuus painoprosentteina: Kokonaistyppi (N) 9 %, Vesiliukoinen typpi
6%, Kokonaisfosfori (P) 1,7%, Neutraaliin ammoniumsitraattiin ja veteen liukoinen fosfori
(P) 1,7 %, Kalium (K) 6,6 %, Magnesium (Mg) 1,8 %, Rikki vesiliukoinen (S) 6 %, Rauta (Fe)
0,26 %, Mangaani (Mn) 0,26 %.

Ravinnekoostumus

NPK,(Mg) (S), 9-2-7, (2),(6), sisältää hivenravinteita.

Tuoteturvallisuus

Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi.