Takaisin tuotteisiin

Rakeinen Nurmikkokalkki

Tyytyväisyystakuu
Takaisin tuotteisiin

Rakeinen Nurmikkokalkki

Pienirakeinen, Grobiootti -hyötymikrobeja sisältävä, kaksivaikutteinen erikoiskalkki nurmikoille. Vähentää nurmikon sammaloitumista, kun käytät yhdessä Nurmikon Kevät & Kesä PLUS- lannoitteen kanssa. Sopii myös robottiruohonleikkureilla hoidettaville nurmikoille.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

10 kg, 20 kg

Valmistettu erittäin nopeasti liukenevasta, rakeistetusta dolomiittikalkista ja Grobiootti™ -hyötymikrobeista. Vähentää maan happamuutta ja parantaa maan mururakennetta. Kalkita voit milloin vain!

Ominaisuudet

Grobiootti™ -hyötymikrobit edistävät juurten kasvua, suojaavat juuria haitallisilta mikrobeilta ja edistävät nurmikon hyvinvointia. Grobiootti™ -hyötymikrobit nopeuttavat myös leikkuujätteen ja kuihtuneen ruohon hajoamista maaperässä, jolloin ravinteet tulevat uudelleen nurmikon käyttöön. Sisältää runsaasti magnesiumia, joka edistää nurmikon syvän vihreää väriä. Erittäin pienen ja tasakokoisen rakeen asiosta kalkki on helppo levittää nurmikolle tasaisesti.

Pakkauskoko

10 kg, 20 kg

Tuoteturvallisuus

Käytä kalkitsemiseen ohjeen mukaan. Ei nautittavaksi.

Käyttö

Voit kalkita milloin vain. Kalkki liukenee maahan parhaiten aikaisen keväällä tai syksyllä, kun maa on kosteaa. Sirottele maan pinnalle tai muokkaa maahan. Talvella voit levittää kalkin myös lumen päälle, jolloin se on puutarhamaan käytössä seuraavana keväänä.

Käyttökohteet

Nurmikot

Jos käytät puutarhassasi tuhkaa, niin levitä tuhkaa kalkin sijasta tasaisesti samalle alueelle korkeintaan joka neljäs vuosi.

GreenCare -kalkilla maan pH ei nouse liikaa, mutta tuhkaa käyttäessäsi mittaa maan pH säännöllisesti, ettei se nouse liian korkeaksi.

Riittoisuus

Sirottele pölyämättömät mururakeet sellaisenaan nurmikolle. Käytä suurilla alueilla GreenCare-levitintä.

Nurmikon kasvualustan parantamiseen.

Annostelu:

Vuosittain hiekkamaalle 5 kg/100m2 (GreenCare levittimen asetus nro 18-20)

Vuosittain savimaalle 10 kg/100m2 (GreenCare levittimen asetus nro 27-30)

2-3 vuoden välein 2 levitystä 15-30 kg/100m2 (GreenCare levittimen asetus: 2 levitystä nro 23-25 tai 3 levitystä nro 27-30)

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Dolomiittinen kalkkikivi- peruslaatu ja mikrobiologinen valmiste
Raaka-aine: jauhettu luonnon dolomiitti
Lisätyt aineet: Bacillus spp. 1,2x109pmy/kg
Neutralointiarvo 52, Kalsiumin kokonaismäärä 20 %, Magnesiumin kokonaismäärä 12 %.
Tuotteen raekoko 1-2mm.
Kosteus 1 %.

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)

GroBiootti

GreenCare Grobiootti -mullat sisältävät luonnosta peräisin olevia, kasvua ja elinvoimaa lisääviä hyötymikrobeja.

Lue lisää