Takaisin tuotteisiin

Nurmikon paikkausseos

Tyytyväisyystakuu
Takaisin tuotteisiin

Nurmikon paikkausseos

Monipuolinen siemenseos talvivaurioiden paikkaamiseen kaikenlaisille nurmikoille. Nopea paikkaustulos!

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

500 g

Paikkaa nurmikon talvivauriot helposti ja auttaa kasvattamaan harvaksi jääneen nurmikon tiheäksi. Korkealaatuinen ja monipuolinen nurmikkosiemenseos sopii kaikille nurmikoille.

Ominaisuudet

Sisältää punanataa, joka kestää kuivuutta ja on helppohoitoinen. Puistonata lisää viherpeittävyyttä ja niittynurmikka kestää pelaamista. Lisäksi Westerwoldin raiheinä itää nopeasti, jolloin aukot katoavat nopeasti.

Käyttöluokka 1.

Pakkauskoko

500 g

Käyttö

Poista kuollut nurmikko haravalla tai lapiolla niin, että maan pinta näkyy. Tasoita paikattava kohta Puutarhamullalla ympäröivän maan tasalle. Tiivistä kasvualusta kevyesti tallaamalla tai nurmikkojyrällä. Kylvä paikattava kohta Nurmikon paikkausseoksella. Lisää lopuksi ohut kerros parannusmultaa ja kastele niin, että lisätty multa kastuu läpi asti. Erittäin tärkeää on, että maa pysyy kosteana siementen itämisen ajan. Kastele, kunnes uusi ruoho on vähintään 3 cm korkea. Kastele hellävaraisesti, riittävästi ja usein.

Käyttökohteet

Nurmikon paikkaamiseen

Riittoisuus

1 kg / 40 m²

Säilytys

Säilytä nurmikkosiemenet kuivassa ja viileässä. Jos nurmikkosiemenet säilytetään kosteassa varastossa tai ne kastuvat, itävyys huononee. Oikein varastoituna nurmikkosiementen itävyys säilyy hyvänä vuosia. Säilytä linnuilta ja hiiriltä suojassa.

Puistonata 30 %, niittynurmikka 30 %, punanata 30 %, westerwoldin raiheinä 10 %

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)