Takaisin tuotteisiin

Nurmikon Sammal Pois™ -lannoite

Tyytyväisyystakuu
Takaisin tuotteisiin

Nurmikon Sammal Pois™ -lannoite

Tehokas koostumus auttaa nurmikon voittoon sammaleesta nopeasti, nurmikkoa hoitaen. Pienet rakeet on helppo levittää tasaisesti ja nurmikkoa voi käyttää tavalliseen tapaan. Ei tahraa kivetyksiä.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

5 L, 10 L, 20 L
Pakit: 5kg, 10kg, säkki 20kg

Auttaa nurmikon voittoon sammaleesta ja hoitaa kasvualustaa parantamalla sen mururakennetta. Vaikuttaa nopeasti ja tahraamatta, sammal häviää nurmikolta jopa viidessä päivässä. Huomaamattomat pienet rakeet eivät haittaa nurmikon käyttöä.

Ominaisuudet

Vähentää maan happamuutta nopeasti, jolloin sammal kuivuu. Sisältää typpeä, joka vahvistaa nurmikkoa kilpailussa kasvutilasta. Tuote ei tahraa puutarhan kivipintoja. Pieniä, pölyttömiä rakeita on helppo levittää tasaisesti ja annostella litroina.

Pakkauskoko

5 L, 10 L, 20 L
Pakit: 5kg, 10kg, säkki 20kg

Tuoteturvallisuus

Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi.

Käyttö

Sirottele rakeet sellaisenaan sammaloituneelle nurmikolle. Kastelu hoidon jälkeen parantaa lopputulosta. Haravoi kuihtunut sammal noin viikon kuluttua. Ilmasta ja lisää GreenCare Puutarhamultaa aukkopaikkoihin. Tee paikkauskylvö GreenCare Nurmikon Paikkausseoksella.

Ei suositella alle 1-vuotiaalle nurmikolle. Käyttömääriä ei saa ylittää. Toista käsittely kuukauden päästä, mikäli
kaikki sammal ei ole hävinnyt. Ei suositella levitettäväksi koristekasvien, marjapensaiden ja omenapuiden läheisyyteen

Käyttökohteet

Sammaloituneet nurmikot ja nurmikon sammaleiset alueet.

Mureista Sammal Pois raetta voi levittää tehokkaasti GreenCaren Levittimellä, käyttämällä asetuksen säätöä välillä 20-25.

Riittoisuus

1 L / 12m²

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus muovikierrätyspisteiden kautta.

Ohjeet

5-20kg pakkaukset:
NK (S), 10-21 (12), mekaaninen seos
Ravinnepitoisuudet (% kokonaispaino): Kokonaistyppi (N) 10,1 %,
Ammoniumtyppi(NH4-N) 10,1 %, Kalium (K) 20,5 %, Kokonaisrikki (S) 11,6 %
Vesiliukoinen Rikki 11,6 %. Sisältää klooria.

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)