Perinteinen Hieno Puutarhakalkki

Erikoishieno kalkki kaikille pihan ja puutarhan kasveille.

Sopivan kosteuden ansiosta kalkki ei pölyä levitettäessä. Liukenee maahan nopeasti, vähentää tehokkaasti maan happamuutta ja helpottaa kasvien ravinteiden käyttöä. Voit kalkita milloin vain!

Ominaisuudet

Kostutettu, suomalainen, erikoishieno kalkki, joka sisältää runsaasti kasvien hyvinvoinnille tärkeää magnesiumia. Vähentää maan happamuutta. Pitää yllä maan multavuutta. Parantaa maan mururakennetta. Pölyämätön.

Pakkauskoko

25 kg

Käyttö

Käyttö

Kalkki liukenee maahan parhaiten aikaisen keväällä tai syksyllä, kun maa on kosteaa. Levitä kalkki maan pinnalle tai muokkaa maahan. Talvella voit levittää kalkin myös lumen päälle, jolloin se on puutarhamaan käytössä seuraavana keväänä.

Käyttökohteet

Perustaminen. Hoitokalkitus vuosittain.

Jos käytät puutarhassasi tuhkaa, niin levitä tuhkaa kalkin sijasta tasaisesti samalle alueelle korkeintaan joka neljäs vuosi.

GreenCare -kalkilla maan pH ei nouse liikaa, mutta tuhkaa käyttäessäsi mittaa maan pH säännöllisesti, ettei se nouse liian korkeaksi.

Riittoisuus

1 kg / 10m² hoitokalkitukseen.

Käyttöohjeet

Ohjeet

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Tuoteseloste

Tyyppinimi: Magnesiumpitoinen kalkkikivi
Neutraloiva kyky (Ca) 30 %
Nopeavaikutteinen neutraloiva kyky (Ca) 11%
Kalsium (Ca) 19 %
Magnesium (Mg) 8 %

Hienousaste : Tuote on valmistettu jauheseoksesta, jonka hienousaste on seuraava: 98 % läpäisee 2 mm:n ja 50 % 0,15 mm:n seulan.
Kosteus 4,0 %.
Haitallisten metallien enimmäispitoisuus: Arseeni (As) 3,0 mg/kg ka, Elohopea (Hg) 0,1 mg/kg ka, Kadmium (Cd) 0,3 mg/kg ka, Kromi (Cr) 10,0 mg/kg ka, Kupari (Cu) 10,0 mg/kg ka, Lyijy (Pb) 5,0 mg/kg ka, Nikkeli (Ni) 10,0 mg/kg ka, Sinkki (Zn) 25,0 mg/kg ka

Tuoteturvallisuus

Käytä kalkitsemiseen ohjeen mukaan. Ei nautittavaksi.

Vinkit
  • Avainlippu