Puutarhan SYKSY™ -lannoite

Kasvien talvenkestävyyttä edistävä syyslannoite koko puutarhaan. Myös ensi kesä näyttää ja maistuu hyvältä! Olemme valinneet tuotteeseen kasviperäisiä raaka-aineita, jotka lisäävät hyödyllisten pieneliöiden toimintaa maassa, parantavat maan mururakennetta ja sitovat hiiltä maaperään. Hitaasti maatuvista aineksista muodostuu vuosien aikana kestohumusta, joka parantaa kasvien, maaperän ja ympäristön hyvinvointia.

Puutarhan Syksy sisältää kaikkia kasvien talvehtimista edistäviä ravinteita eikä ollenkaan typpeä, koska se haittaisi kasvien luonnollista rytmiä talvilepoon siirtymisessä. Puutarhan Syksyn käyttöaika alkaa heti, kun puutarhamarjat on kerätty talteen. Kasvit käyttävät vielä aktiivisesti ravinteita ja pystyvät niiden avulla valmistautumaan talveen. Omenapuut ja koristekasvit voi syyslannoittaa samaan aikaan. Maaperän pieneliöstö aktivoituu lannoitteen sisältämien kasviperäisten raaka-aineiden ansiosta. Hyvin voivassa maassa kasvit viihtyvät ja heräävät keväällä uuteen kukoistukseen.

Ominaisuudet

Syksyn ravinnetarpeeseen suunniteltu lannoite, joka valmistaa kasvit talven tuloon, parantaa kasvien talvenkestävyyttä ja auttaa kasveja voimaan hyvin myös seuraavana kasvukautena. Hyvin voivassa maassa kasvit viihtyvät ja heräävät keväällä uuteen kukoistukseen. Lannoite edistää myös syksyllä muodostuvien kukka-aiheiden muodostumista. Pölyämätön ja helppo käyttää.

Pakkauskoko

5 kg, 10 kg, 20 kg, 40 kg

Käyttö

Käyttö

Aloita syyslannoitus riittävän aikaisin, jotta kasvit pystyvät hyödyntämään ravinteet
valmistautuessaan talveen. Paras aika on elokuun alku, sadonkorjuun aikaan. Sirottele rakeet sellaisenaan kasvin oksiston peittämälle alueelle tasaisesti. Ravinteet liukenevat nopeammin, kun sekoitat rakeet kevyesti pintamultaan. Tuote ei sovellu liuotettavaksi kasteluveteen.

dl/m2
(/puu tai pensas)
Marjapensaat heti
sadonkorjuun jälkeen 0,5-1
Hedelmäpuut elokuun alku 0,5-1
Koristekasvit elokuun alku 0,5-1
Happaman maan kasvit
(mm. alppiruusut, havut) 0,5

Perustaminen (keväästä syksyyn) 1

35 g = noin kourallinen / ½ dl

Käyttökohteet

Monivuotiset koristekasvit, marjat ja hedelmäpuut sekä perustaminen. Sopii myös happaman maan kasveille.

Riittoisuus

1 kg / 29m²

Ohjeet

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Tuoteseloste

Orgaaninen kivennäislannoite PK (Ca), (S) 3-13 (3), (5), sisältää hivenravinteita
Ravinnepitoisuus painoprosentteina: Kokonaisfosfori (P) 3 %, Vesiliukoinen fosfori 2,25 %, Kokonaiskalium (K) 13 %, Kalsium (Ca) 3 %, Rikki (S) 4,9%, Mangaani (Mn) 0,05%, Sinkki (Zn) 0,002%. Lisätietoja: Sisältää Magnesiumia (Mg) 0,06 %, Rautaa (Fe) 0,01%
Raaka-aineet Kasviperäiset kierrätysraaka-aineet: (Vinassi, melassi, viljojen sivujakeet: kuorijauho, tärkkelys, kasviöljy), kivennäis- ja hivenaineet

Ravinnekoostumus

Orgaaninen kivennäislannoite PK (Ca), (S) 3-13 (3), (5), sisältää hivenravinteita

Tuoteturvallisuus

Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi.