Takaisin tuotteisiin

Grobiootti Yrttiravinne

OSTA HETI
Takaisin tuotteisiin

Grobiootti Yrttiravinne

GreenCare Grobiootti Yrttiravinne on kehitetty ja valmistettu Suomessa luonnonmukaiseen yrttien ja maustekasvien kasvattamiseen. Kasviperäinen.

Pienet, hajuttomat rakeet antavat yrteille runsaasti lisää makua ja lisäävät satoa.
Yrttiravinne sisältää luonnon parhaita Grobiootti-hyötymikrobeja, jotka suojaavat taimien herkkiä juuria, lisäävät kuivuudenkestävyyttä ja antavat tutkitusti jopa 25% paremman sadon.

Ominaisuudet

Luomuhyväksytty yrttiravinne
Kasviperäinen, ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
Pienenpieniä rakeita on helppo käyttää.
Yrttiravinne sopii erinomaisesti myös valmiiden kaupan ruukkuyrttien ja salaattien jatkokasvatukseen.
Ei sisällä vinassia.

Pakkauskoko

0,5l

Tuoteturvallisuus

Noudata käyttöohjeita. Liian suuret määrät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi. Vie tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteeseen.

Käyttö

TUOTTEEN KÄYTTÖ: Sekoita lannoiterakeet multaan.
ANNOSTELUOHJE (½ dl = noin kourallinen/35 g)

yrtit ja salaatit 1-2dl/m2
yrtit ruukussa 0,5-1rkl/taimi

Suosittelemme kylvöihin aina uutta taimi- tai yrttimultaa. Se kasvattaa sopivan lempeästi, eikä sisällä kasvitaudin aiheuttajia.
Mikäli käytät kierrätysruukkuja/kylvöastioita, pese ne huolellisesti ennen käyttöä. Täytä ruukku GreenCare Yrttimullalla/Taimimullalla ja tiivistä multa kevyesti. Kylvä siemenet tasaisesti siemenpussin ohjeet huomioiden. Peitä siemenet ohuella multakerroksella ja kostuta kylvöksen pinta sumuttamalla. Suojaa kylvös kuivumiselta esim. muovikalvolla. Kun siemenet ovat itäneet, poista suojakalvo ja huolehdi riittävästä kosteudesta. Mullan sisältämät luonnonmukaiset ravinteet riittävät alkukasvatuksen ajan. Anna lisäravinteita, kun siirrät kasvit isompaan ruukkuun tai viimeistään ensimmäisen sadonkorjuun jälkeen, jotta taimi jaksaa kasvattaa lisää maukkaita versoja.

RUUKKUYRTTIEN JATKOKASVATUS
Valitse kaupasta yrtti, jonka juuret ovat vaaleat ja elinvoimaiset. Laita ruukun pohjalle multaa. Poista umpinainen ruukku, laita yrtti ruukkuun ja täytä ruukku ilmavalla GreenCare Yrttimullalla. Kastele alussa varovasti. Rehevimpien versojen lyhentäminen nopeuttaa juurtumista. Pidä yrtit valoisassa paikassa, vältä auringonpaahdetta. Anna GreenCare Yrttiravinteella lisää kasvuvoimaa muutaman viikon kuluttua, kun taimi on juurtunut. Aloita kokeilu helpoimmista kasvatettavista esim. persiljasta tai mintusta.

Riittoisuus

1L / 10m2

Säilytys

Säilytä pakkaus suljettuna viileässä, suojattuna auringonpaisteelta. Kuumuus heikentää Grobiootin säilyvyyttä ja tuotteen tehokkuutta. Hävitä tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteen kautta

Tyyppinimi: Orgaaninen kivennäislannoite NPK(S) 6-1-3 (1), sisältää hivenravinteita, mikrobiologinen valmiste.
Raaka-aineet: rypsirouhe(ei GM), kaurankuori, luomuhyväksytty kaliumkivennäinen, Basillus sp.
Ravinnepitoisuudet:
Kokonaistyppi (N) 5,6 %
Kokonaisfosfori (P) 1,1%
Kokonais Kalium vesiliukoinen (K) 3%
Rauta (Fe) 0,04%,
Rikki vesiliukoinen (S) 1,3 %
Kosteus: 5 %,
Orgaaninen aines: 70 %

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)

GroBiootti

GreenCare Grobiootti -mullat sisältävät luonnosta peräisin olevia, kasvua ja elinvoimaa lisääviä hyötymikrobeja.

Lue lisää