Takaisin tuotteisiin

Luomuruokamulta

Vegaaninen erikoismulta luonnonmukaiseen kasvattamiseen. Kasvattaa maukkaat yrtit ja vihanekset sekä kasvihuoneessa, puutarhassa että parvekkeella. Sisältää luonnon parhaita Grobiootti-hyötymikrobeja, jotka suojaavat pienten taimien herkkiä juuria ja antavat tutkitusti jopa 25% paremman kasvun.

GreenCare Grobiootti Luomuruokamulta sisältää ainutlaatuisia, kasvua ja elinvoimaa lisääviä hyötymikrobeja. Ne suojaavat juuristoa ja muokkaavat maan ravinteita niin, että kasvi pystyy käyttämään kaiken tehokkaasti hyväkseen. Kun kasvi saa riittävästi oikeita ravinteita, kasvu voimistuu – tutkimusten mukaan jopa 25 %.

Grobiootti-hyötymikrobit ovat peräisin luonnosta. Olemme valinneet jokaiseen Grobiootti-multaan juuri siihen parhaiten sopivat mikrobit, koska pienet taimet tarvitsevat erilaista tukea ja suojaa kuin isot puut ja pensaat. Kaikilla on kuitenkin yhteinen päämäärä – kasvattaa kasveista maukkaampia, vahvempia ja vastustuskykyisempiä.

Ominaisuudet

Yhteistyössä VersoFood OY:n kanssa, hyödynnämme HÄRKIS-tuotteiden kasvuvoimaa ja kestävää rakennetta tuottavat sivuvirrat Luomuruokamullan raaka-aineena.

Pakkauskoko

40L

Käyttökohteet

Sopii kaikkien hyötykasvien kasvattamiseen. Käytä sellaisenaan tai sekoita maahan. Lisälannoittamiseen suosittelemme kasviperäistä GreenCare Luomuravinnetta.

Riittoisuus

Kasvatuslaatikoissa riittoisuus:
60x80x20cm 2 säkkiä
120x80x 20cm 4-5 säkkiä
Marjapensaille 1 säkki/ pensas
Hedelmäpuille 1-2 säkkiä/puu

Säilytys

Säilytä pakkaus suljettuna mielellään varjoisassa paikassa. Pakkauksessa on hyödynnetty puhdasta kierrätysmateriaalia, mikä vähentää uuden muovin tarvetta. Vie tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteeseen.

Tyyppinimi Erikoiskasvualustatuote
Raaka-aineet Erilaiset turvelaadut, savinen karkea hiekka, Bacillus sp. (4*106 pmy/l)
Lannoitus Kasviperäinen orgaaninen luomulannoite NPK 5-1-7 (3kg/m3)
Kalkitusaine Magnesiumpitoinen kalkkikivijauhe (6 kg/m3)
Happamuus pH 6,5
Johtokyky 35 mS/m
Ravinnepitoisuudet
Typpi (N) vesiliukoinen 600mg/kg ka (130mg/l)
Fosfori (P) liukoinen 100mg/kg ka (25mg/l)
Kalium (K) liukoinen 800mg/kg ka (180mg/l)

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)

GroBiootti

GreenCare Grobiootti -mullat sisältävät luonnosta peräisin olevia, kasvua ja elinvoimaa lisääviä hyötymikrobeja.

Lue lisää