Takaisin tuotteisiin

Perinteinen Hieno Puutarhakalkki

Takaisin tuotteisiin

Perinteinen Hieno Puutarhakalkki

Pölyämätön, kostutettu suomalainen hienokalkki puutarhan peruskalkitukseen.

Menekkilaskuri antaa määrän vuosittaisen hoitokalkituksen perusteella. Mikäli kalkitusta ei ole tehty pitkään aikaan, puhutaan perustamiskalkituksesta. Tällöin tarve on jopa viisinkertainen. Mikäli puutarhassa käytetään TUHKAA happamuuden poistoon, suosittelemme maan pH:n mittauttamista kalkitustarpeen määrittelemiseksi. Tuhka nostaa maan pH:ta voimakkaasti. Käytä sitä samalle alueelle vain joka neljäs vuosi.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

25 kg

Sopivan kosteuden ansiosta kalkki ei pölyä levitettäessä. Liukenee maahan nopeasti, vähentää tehokkaasti maan happamuutta ja helpottaa kasvien ravinteiden käyttöä. Voit kalkita milloin vain!

Ominaisuudet

Sisältää runsaasti kasvien hyvinvoinnille tärkeää magnesiumia. Pitää yllä maan multavuutta ja parantaa maan mururakennetta. Pölyämätön.

Pakkauskoko

25 kg

Tuoteturvallisuus

Käytä kalkitsemiseen ohjeen mukaan. Ei nautittavaksi.

Käyttö

Kalkki liukenee maahan parhaiten aikaisen keväällä tai syksyllä, kun maa on kosteaa. Levitä kalkki maan pinnalle tai muokkaa maahan. Talvella voit levittää kalkin myös lumen päälle, jolloin se on puutarhamaan käytössä seuraavana keväänä.

Käyttökohteet

Perustaminen. Hoitokalkitus vuosittain.

Jos käytät puutarhassasi tuhkaa, niin levitä tuhkaa kalkin sijasta tasaisesti samalle alueelle korkeintaan joka neljäs vuosi.

GreenCare -kalkilla maan pH ei nouse liikaa, mutta tuhkaa käyttäessäsi mittaa maan pH säännöllisesti, ettei se nouse liian korkeaksi.

Riittoisuus

1 kg / 10m² hoitokalkitukseen.

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Ohjeet

Tyyppinimi: Magnesiumpitoinen kalkkikivi
Neutraloiva kyky (Ca) 30 %
Nopeavaikutteinen neutraloiva kyky (Ca) 11%
Kalsium (Ca) 19 %
Magnesium (Mg) 8 %

Hienousaste : Tuote on valmistettu jauheseoksesta, jonka hienousaste on seuraava: 98 % läpäisee 2 mm:n ja 50 % 0,15 mm:n seulan.
Kosteus 4,0 %.
Haitallisten metallien enimmäispitoisuus: Arseeni (As) 3,0 mg/kg ka, Elohopea (Hg) 0,1 mg/kg ka, Kadmium (Cd) 0,3 mg/kg ka, Kromi (Cr) 10,0 mg/kg ka, Kupari (Cu) 10,0 mg/kg ka, Lyijy (Pb) 5,0 mg/kg ka, Nikkeli (Ni) 10,0 mg/kg ka, Sinkki (Zn) 25,0 mg/kg ka

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)