Takaisin kasviin

Puutarhan KEVÄT™ -lannoite

OSTA HETI
Takaisin kasviin

Puutarhan KEVÄT™ -lannoite

Suomen suosituin lannoite kaikille pihan ja puutarhan kasveille. Se auttaa kasveja voimaan hyvin ja kukoistamaan Suomen vaihtelevissa oloissa. Hajuton, erittäin riittoisa ja helppo annostella.

Karkeana muistisääntönä kourallinen, noin 0,5dl /1 m2 keväällä riittää koko kesäksi. Annostelu vaihtelee kasviryhmittäin, joten tarkasta tarkemmat ohjeet pakkauksesta. Muista kalkita, jotta kasvi pystyy hyödyntämään kaikki antamasi ravinteet.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

550g, 2,5 kg, 5kg, 10 kg säkki, 10kg pakki, 15kg, 20 kg, 40 kg.

Aito kivennäislannoite, joka sisältää tasapainoisesti kaikkia puutarhakasvien tarvitsemia ravinteita. Kasvien kevätkehitys nopeutuu ja kasvit kasvavat koko kesän tasapainoisesti ja kukkivat runsaasti.

Riittoisuus on markkinoiden paras, koska on täyslannoite. Ei sisällä mitään ylimääräistä, ainoastaan kasvin tarvitsemat monipuoliset ravinteet.

Ominaisuudet

Nopeuttaa kevätkehitystä ja kasvattaa kasveja tasapainoisesti. Kukittaa ja lisää satoa. Sisältää kaikki puutarhakasvien keväällä tarvitsemat 12 kivennäis- ja hivenainetta. Ravinteet ovat kasveille käyttökelpoisessa muodossa ja vaikuttavat nopeasti.

Pakkauskoko

550g, 2,5 kg, 5kg, 10 kg säkki, 10kg pakki, 15kg, 20 kg, 40 kg.

Tuoteturvallisuus

Huuhtele tyhjä pakkaus ja kaada huuhteluvesi kasveille, niin kaikki ravinteet tulevat hyödynnettyä. Vie pakkaus muovinkierrätyspisteeseen. Pakkauksessa on hyödynnetty kierrätysmuovia ja haluamme kierrättää sen edelleen uudeksi pakkausmateriaaliksi ja säästää uuden muovin käyttöä.

Käyttö

Rakeet sirotellaan kasvin oksiston peittämälle alueelle. Kastelu levittämisen jälkeen nopeuttaa ravinteiden vapautumista juuriston käyttöön.

Käyttökohteet

Kaikki puutarhan kasvit. Kesäkukat, vihannekset ja yrtit, marjat ja hedelmäpuut sekä nurmikko (Havujen ja alppiruusujen erikoislannoite on Puutarhan Rodo ja Ikivihreät).

Riittoisuus

1 kg / 41 m²

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Ravinteet säilyvät oikein varastoituna vuosia.

Ohjeet

Lannoitelainsäädäntö on muuttunut 2023 syksyllä ja pakkausten tekstit muuttuvat liukuvasti uuden lain mukaisiksi. Uuden lain mukainen tuoteseloste näkyy tuotteen etusivulla kuvana. Alla vanhan mallinen tuoteseloste, joita myymälöissä vielä esiintyy. Tuote on ravinteiltaan ja koostumukseltaan sama, vain ilmoitustapa on osittain muuttunut.

NPK-lannoite. NPK (Mg),(S) 8-4-14 (3),(11) sisältää hivenravinteita
Ravinnepitoisuus painoprosentteina: Kokonaistyppi (N) 7,7 %, Ammoniumtyppi (NH4-N) 6,2 %, Ureatyppi (P) 1,5 %, Kokonaisfosfori (P) 3,6 %, Vesiliukoinen fosfori (P) 3,3 %, Neutraaliin ammoniumsitraattiin ja veteen liukoinen fosfori (P) 3,6 %, Kalium (K) 13,5 %, Magnesium (Mg) 2,5%, Vesiliukoinen Magnesium 0,9 %, Rikki (S) 11 %, Boori (B) 0,07 %, Kupari (Cu) 0,03 % , Rauta (Fe) 0,06 %, Mangaani (Mn) 0,3 %, Sinkki (Zn) 0,15 %.
Lisätietoja: Sisältää Kalsiumia (Ca) 6 %

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)