Takaisin tuotteisiin

Ympäristön Ystävä Puutarhalannoite

OSTA HETI
Takaisin tuotteisiin

Ympäristön Ystävä Puutarhalannoite

Luonnonvaroja säästävä Ympäristön Ystävä Puutarhalannoite hyödyntää muun muassa viljojen sivujakeita, härkäpaputuotannon kuituja ja sokerituotannon sivuvirtoja. Tuote tukee Itämeren suojelua.

Menekki laskettu keskimääräisen käytön mukaan.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

0,5L, 3L, 10 L ja 20 L

Puhtaan valmistusprosessin tuloksena on hajuton ja riittoisa lannoite, jossa yhdistyvät perinteisen kivennäislannoitteen ja orgaanisen lannoitteen hyvät ominaisuudet. Ympäristön Ystävä ei sisällä eläinperäistä materiaalia.

Itämerityötä tukeva kierrätyslannoite, joka sopii kaikille puutarhan kasveille. Säästää luonnonvaroja, sillä raaka-aineista 80% on kierrätettyjä. Kätevä 0,5 litran purkki sopii ruukkupuutarhaan tai parvekepuutarhurin käyttöön. 20 litran pussi taas riittää jopa 40 marjapensaan tai 200m² nurmikon koko kesän lannoitukseen. Kolmen litran uusi pakkauskoko on kätevässä pystypakkauksessa. Jokaisesta ostetusta pakkauksesta käytetään osuus tukemaan BSAG:n (Elävä Itämerisäätiö) työtä puhtaamman Itämeren puolesta.

Ominaisuudet

Kasviperäiset raaka-aineet ruokkivat maan pieneliöstöä tehokkaasti. Koostumus auttaa kasveja sitomaan hiiltä takaisin maahan. Ympäristön Ystävä sisältää runsaasti ravinteita kasveille oikeissa suhteissa. Hajuttomien lannoiterakeiden käyttö on helppoa ja siistiä.

Pakkauskoko

0,5L, 3L, 10 L ja 20 L

Tuoteturvallisuus

Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi. Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Vie tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteeseen.

Käyttö

Kevät
Koristekasvit, kasvimaa, marjat, sirottele rakeet tasaisesti juuriston alueelle ja sekoita pintamultaan.
Kesäkukat, sekoita lannoiterakeet multaan istutuksen yhteydessä.
Nurmikko, sirottele rakeet sellaisenaan kuivalle nurmikolle. Kastelu hoidon jälkeen parantaa lopputulosta.
Perustaminen, puutarhaa perustettaessa. Sekoita rakeet (1dl/1 m2) huolellisesti mullan sekaan.
Kesä
Kasvihuonevihannekset, kaalit, nurmikko ja muut runsaasti ravinteita käyttävät kasvit hyötyvät kesän lisälannoituksesta. Sirottele rakeet tasaisesti ja sekoita huolellisesti mullan sekaan.

Käyttökohteet

Kaikki puutarhan kasvit, sekä syötävät että koristekasvit.

Riittoisuus

KORISTEKASVIEN vuosilannoitus keväällä /m2
Puut, koristepensaat, perennat, köynnökset, ruusut 1-1,5dl/1m2,
Kesäkukat 1,5tl/kasvi,
VIHANNEKSET
Juurekset 1,5-2dl/1m2, Kaalikasvit ja purjosipuli 2-2,5dl/ 1m2, lisälannoitus kesä-heinäkuussa 1dl/1m2, Kesäkurpitsa, kurpitsa, avomaankurkku 1,5-2dl/1m2, Peruna, sipuli, herne, yrtit, salaatit 1-1,5dl/m2, Tomaatti, kasvihuonekurkku 1,5-2dl/kasvi, lisälannoitus kesä-heinäkuussa 1,5-2dl/kasvi

NURMIKKO
Nurmikko hoitolannoitus 0,5dl /1m2, lisälannoitus kesä-heinäkuussa 0,5dl/1m2

MARJAT JA HEDELMÄT
Mansikka 0,5-0,75dl/1m2, Herukat, karviainen (nuoret-vanhat) 0,5-1dl / pensas, Vadelma 0,5-0,75dl/ rivimetri, Hedelmäpuut (nuoret-vanhat) 1-1,75dl/puu

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Tyyppinimi Orgaaninen kivennäislannoite NPK (S) 6-1-7 (7), sisältää hivenravinteita
Raaka-aineet Kasviperäiset kierrätysraaka-aineet (melassi, viljojen ja öljykasvien jalostuksen sivujakeet, siemenjauho, itujauho, vinassi, tärkkelys, kasviöljy), kivennäis- ja hivenaineet

Ravinnepitoisuudet
Kokonaistyppi (N) 6 %
Vesiliukoinen typpi 3,5 %
Kokonaisfosfori (P) 1 %
Vesiliukoinen fosfori 0,5 %
Kokonaiskalium (K) 7 %
Rikki (S) 7,0%
Kupari (Cu) 0,004%
Rauta (Fe) 0,2%
Mangaani (Mn) 0,04%,
Sinkki (Zn) 0,007%
Lisätietoja: Sisältää lisäksi Kalsiumia (Ca) 0,2 %, Magnesiumia (Mg) 0,1 %, Molybdeeni (Mo) 0,00002 %

Kosteus 10 %
Orgaaninen aines 50 %

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)