Helli ja hoida huonekasveja oikein

Anna viherkasveille hellyyttä ja hoitoa – GreenCaren uudet biostimulanttituotteet lisäävät kasvin vastustuskykyä

Kasvien vehreys tuo sisustukseen viihtyisyyttä ja harmoniaa, kun huolehdit viherkasvien hyvinvoinnista. Lue puutarhurin vinkit huonekasvien hyvinvointiin.

GreenCaren merilevätuotteet helpottavat kasvien hoitoa. Kasvin hyvinvoinnin parantumisen voi havaita jopa 4 tuntia käsittelyn jälkeen.

Surulliselta näyttävän huonekasvin voi pelastaa oikeilla toimenpiteillä. Ensiapuun kuuluu merilevä, valo ja kastelu. Merilevän tehon näkee jopa neljässä tunnissa.

GreenCaren puutarhuri

Mitä hyötyä merilevästä on?

GreenCare-tuotteissa käytetyn merilevän (Ascophyllum nodosum) vaikutuksista on lukuisia tieteellisiä tutkimuksia*:

  • Merilevä parantaa siementen itävyyttä ja taimien elinvoimaa
  • nopeuttaa lehtien kehittymistä ja kasvin juurtumista
  • lisää kukintaa ja satoa sekä nostaa sadon laatua ja makua
  • lisää vastustuskykyä tiettyjä taudinaiheuttajia vastaan
  • lisää vastustuskykyä sietää erilaisia stressitekijöitä, kuten pimeys, kuivuus/märkyys jne

GreenCaren Merileväjauhe sopii huonekasveille ja ulkona puutarhassa kasvua vahvistamaan. Luonnonmukaiseen tuotantoon hyväksytty merilevä sopii myös ruokakasveille ja on hyvin riittoisaa. Jauhetta voi sekoittaa kasvimaan multaan tai antaa yhden ruokalusikallisen jokaiselle taimelle pintamultaan sekoitettuna.

Merilevien ominaisuudet vaihtelevat levälajeittain. Merilevä on Norjan rannikoiden lahja kotipuutarhureille ja hyvin monikäyttöinen biostimulantti kaikille kasveille.

GreenCare Merileväsumute on luonnon oma kasvunvahvistaja, joka lisää kasvien vastustuskykyä. Sumute vaikuttaa nopeasti lehtien kautta. Sisältää kasvin elinvoimaa lisääviä luontaisia kasvuhormoneja ja humushappoja. Käytä sumutetta ympäri vuoden, mutta erityisen tärkeää on sumutella kasveja talvella, kun huoneilma on kuivaa.

Miten merilevää käytetään huonekasveille?

Sekoita jauhetta pintamultaan ja kastele tai suihkuta merileväsumutetta suoraan lehdille. Merilevä auttaa kasveja selviämään yli pimeän vuodenajan. Käytä sitä myös mullanvaihdon yhteydessä, koska merilevä auttaa huonekasveja juurtumaan.

Merileväjauheen sirottelu ruukkuun

Merilevien laaduissa on eroa

Merilevätuotteiden tehokkuus määräytyy käsiteltävän levän tuoreudesta. GreenCare-merilevätuotteet valmistetaan 24 tunnin sisällä keruusta, jolloin vaikuttavien aineiden pitoisuudet säilyvät korkeina. Merilevällä on suuri merkitys meren pieneliöstölle asuin- ja ruokailupaikkana. GreenCaren käyttämissä merilevissä niiden keruu toteutetaan suunnitellusti ja vastuullisesti, huomioiden levän riittävä uusiutuminen ja tasapainon säilyminen meriekosysteemissä.

Biohiili Kestomulta hoitaa sisäkasveja

GreenCare Biohiili Kestomulta sopii kaikille viherkasveille ja myös kaikenlaisille kasvinhoitajille. Sen sisältämä biohiili pitää mullan ilmavana, vaikka joskus tulisikin kasteltua hieman runsaskätisesti. Talvella viherkasvit kuolevat nimenomaan kasvualustan märkyyteen.

Paras aika mullanvaihtoon on kevättalvella, kun luonnonvalo lisääntyy ja kasvilla on paremmat olosuhteet toipua mullanvaihdosta. Lue Jussin blogista vinkit sujuvaan sisäkasvien keväthuoltoon.

Kotimainen Biohiili kestomulta sisäkasveille Luomu

Kotimainen Biohiili kestomulta sisäkasveille Luomu

Kotimaista biohiiltä ja merileväjauhetta sisältävä luonnonmukainen multa kodin kasveille. Aito kotimainen biohiili pitää sisäkasvien kasvualustan samaan aikaan…

GreenCare Kasviravinne on luonnonmukainen nestemäinen lannoitetiiviste kaikille ruukkukasveille. Tuotetta käyttävät myös ammattilaiset, jokainen tuotantoerä analysoidaan torjunta-ainejäämien varalta. Kasviravinne sisältää runsaasti hyödyllisiä ravinteita ja on erittäin riittoisa ja helppokäyttöinen.