Rakeinen Puutarhakalkki™

Rakeistettu puutarhakalkki kaikille pihan ja puutarhan kasveille.

Vähentää nopeasti maan happamuutta ja kasvit hyödyntävät ravinteita paremmin. Kalkitus parantaa maan mururakennetta ja luo hyvät olosuhteet pieneliöstön toiminnalle. Kalkita voit milloin vain!

Ominaisuudet

Rakeistettu kalkki, joka sisältää runsaasti kasvien hyvinvoinnin kannalta tärkeää magnesiumia. Valmistettu erikoishienosta kalkista eli vaikuttaa nopeasti. Vähentää maan happamuutta. Parantaa maan mururakennetta. Pölyämätön ja helppo käyttää.

Pakkauskoko

uusi koko 5kg pakki, 10 kg, 20 kg

Käyttö

Käyttö

1 kg /10m² hoitokalkitukseen.

Käyttökohteet

Perustaminen. Hoitokalkitus vuosittain.

Voit kalkita milloin vain. Kalkki liukenee maahan parhaiten aikaisen keväällä tai syksyllä, kun maa on kosteaa. Sirottele maan pinnalle tai muokkaa maahan. Talvella voit levittää kalkin myös lumen päälle, jolloin se on puutarhamaan käytössä jo seuraavana keväänä.

Jos käytät puutarhassasi tuhkaa, niin levitä tuhkaa kalkin sijasta tasaisesti samalle alueelle korkeintaan joka neljäs vuosi.

GreenCare -kalkilla maan pH ei nouse liikaa, mutta tuhkaa käyttäessäsi mittaa maan pH säännöllisesti, ettei se nouse liian korkeaksi.

Ohjeet

Säilytys

Käytä kalkitsemiseen ohjeen mukaan. Ei nautittavaksi.

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Tuoteseloste

Magnesiumia sisältävä kalkkikivi - peruslaatu
Neutralointiarvo 50 %, Kalsiumin kokonaismäärä 24 %, Magnesiumin kokonaismäärä 6 %.

Rakeet valmistettu hienosta kalkkikivijauheesta. Tuotteen raekoko 1-5mm. Kosteus 2 %.

Vinkit