Takaisin tuotteisiin

GreenCare Valkoapila

Takaisin tuotteisiin

GreenCare Valkoapila

Pölyttävien hyönteisten suosikki, valkokukkainen apila. Sietää hyvin tallaamista, kuivuutta ja leikkuuta. Apilamaton perustamiseen tai nurmikonsiemen- seoksen joukkoon.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko 500 g

Ominaisuudet

Rönsyilevä kasvutapa, syväjuurisuuden ansiosta sietää hyvin myös poutajaksoja. Sopii hyvin kuiviin, kivikkoisiin paikkoihin ja tieluiskoihin.

Pakkauskoko500 g

Käyttö

Tasoita lannoitettu ja kalkittu kasvualusta ja tiivistä lopuksi jyräämällä niin, että kävellessä jää n. 1 cm syvyiset jäljet. Verkkojyrä sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Voit sekoittaa valkoapilaa halutessasi muiden nurmikkosiementen kanssa. Jaa alueelle tarvittava siemenmäärä kahteen osaan. Kylvä puolet yhteen suuntaan ja puolet toiseen suuntaan, ristiin. Sekoita siemenet pintakerrokseen ja jyrää kevyesti, jotta siemenet saavat hyvän kontaktin maahan. Pidä maan pinta kosteana siementen itämisen ajan, 1-3 viikkoa. Kastele hellävaraisesti ja usein.

Käyttökohteet

Apilamaton perustamiseen tai nurmikonsiemenseoksen joukkoon.

Riittoisuus

1 kg / 500m²

Säilytys

Säilytä nurmikkosiemenet kuivassa ja viileässä. Jos nurmikkosiemenet säilytetään kosteassa varastossa tai ne kastuvat, itävyys huononee. Oikein varastoituna nurmikkosiementen itävyys säilyy hyvänä vuosia. Säilytä linnuilta ja hiiriltä suojassa.

Valkoapila 100 % (Rivendel 100%)

GreenCare -tuotteita saat hyvin varustetuista puutarhatarvikkeita myyvistä liikkeistä